Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το… παρασκήνιο με την εκπομπή της Άσης Μπήλιου

Το… παρασκήνιο με την εκπομπή της Άσης Μπήλιου

Ερωτηματικά δημιούργησε ο αποχαιρετισμός της Άσης Μπήλιου στην τελευταία εκπομπή, καθώς είπε «να ευχηθώ σε όλους ένα υπέροχο υπόλοιπο καλοκαιριού και ας ελπίσουμε ότι θα ανταμώσουμε ξανά το φθινόπωρο»!

Αμέσως δημιουργήθηκε έντονη φημολογία ότι η εκπομπή «Star System» σταματά και δεν θα είναι την επόμενη σεζόν στον Alpha. Με δεδομένο κιόλας ότι η Άση συνεργάζεται και με την «Ελένη», υπήρξαν φήμες που ήθελαν τη γνωστή αστρολόγο να μην εμφανίζεται την επόμενη σεζόν ούτε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και… σκοτεινό παρασκήνιο, αφού η εκπομπή θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του καναλιού της Κάντζας, ενώ το… πακέτο συμφωνίας περιλαμβάνει και τη συνεργασία της Άσης με τη μεσημεριανή εκπομπή.

Όσο για αυτά που είπε η αστρολόγος στην αποφώνησή της και δημιούργησαν όλη αυτή τη φημολογία, η αλήθεια είναι ότι το είπε ως ευχή, του στιλ «να είμαστε καλά», αλλά ήταν αρκετό όπως αποδείχτηκε να… παρεξηγηθεί και να δημιουργήσει φημολογία για αποχώρηση. Όπως όμως, δείχνουν τα άστρα, αλλά και αποφάσισαν στον ALPHA, η εκπομπή «Star System» θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν και δεν υπάρχει κανένα θέμα διακοπής της.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε