weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Γ. Λεβέντη από τον ΑΝΤ1

Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Γ. Λεβέντη από τον ΑΝΤ1
Όπως πρώτο σας ανακοίνωσε το Newsit και το Tlife ο Γιώργος Λεβέντης αποχωρεί από τον ΑΝΤ1. Ωστόσο, σύμφωνα με το κανάλι η αποχώρησή του αυτή, δεν οφείλεται σε κάποια διαφωνία, ούτε σε λάθος χειρισμούς. Αντιθέτως, μάλιστα, αλλά στο γεγονός ότι ο πρώην πια Γενικός Διευθυντής μετακομίζει στο Λονδίνο για να αναλάβει τη θέση του Head of International Project της Syco, της εταιρείας που διαχειρίζεται project όπως το «X-FACTOR» και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Μάλιστα, επισήμως ο ΑΝΤ1 τονίζει ότι το κανάλι το γνώριζε αυτό από το καλοκαίρι κιόλας γι΄ αυτό και υπήρξε και κάποια καθυστερήση σχετικά με τη συμμετοχή του κ. Λεβέντη στο μουσικό τάλεντ σόου. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι στο κανάλι θα παραμείνει μέχρι και την 1η Ιανουαρίου, δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από το «X -FACTOR» νωρίτερα από την ολοκλήρωσή του περί τα τέλη Ιανουαρίου. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

«Ο Γιώργος Λεβέντης αποχωρεί από την Γενική Διεύθυνση του ΑΝΤ1 TV , για να αξιοποιήσει μια νέα διεθνή επαγγελματική ευκαιρία.

Μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης θητείας στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΑΝΤ1 TV, ο Γιώργος Λεβέντης αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία, για να αναλάβει καθήκοντα σε μία νέα σημαντική θέση διεθνούς εμβέλειας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Γιώργος ανανέωσε και επανατοποθέτησε με επιτυχία το brand του ΑΝΤ1 TV και συγχρόνως έκανε τις πρώτες απαραίτητες κινήσεις για τη μείωση του λειτουργικού κόστους του καναλιού. Τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΑΝΤ1 θα αναλάβει ο Alexander Holland, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Chief Operating Officer του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ο Γιώργος Λεβέντης δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια απέκτησα τεράστια γνώση χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ να διευθύνω ένα από τα κορυφαία ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον κ. Μίνω Κυριακού και τον κ. Θοδωρή Κυριακού για την πίστη τους σ’ εμένα. Έχουμε μια σχέση με πολύ ισχυρή χημεία και όπως συνέβη στο παρελθόν, έτσι και τώρα φεύγω με τις ευχές τους ελπίζοντας ότι θα υπάρχει πάντα μια ανοιχτή πόρτα για μένα. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με μια εξαιρετική ομάδα στελεχών και προσωπικού γεγονός που με έκανε να αγαπήσω ακόμα περισσότερο τη δουλειά μου στον ΑΝΤ1 TV. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί άνθρωποι και επαγγελματίες και εκτιμώ την υποστήριξη που μου παρείχαν όλο αυτό το διάστημα».

Ο Θοδωρής Κυριακού, από την πλευρά του είπε: «Ο Γιώργος έκανε εξαιρετική δουλειά και μαζί με την ομάδα του ενίσχυσαν σημαντικά τον ΑΝΤ1 TV και οδήγησαν το κανάλι σε νέες επιτυχίες. Ο Γιώργος είναι φίλος και πολύτιμος συνεργάτης με τον οποίο έχουμε χτίσει εξαιρετικά επιτυχημένα projects στο παρελθόν. Με βάση τη…νομαδική του φύση έχουμε χτίσει ένα ιδιαίτερα ευέλικτο μοντέλο συνεργασίας. Κάθε φορά που υπάρχει ένα δυναμικό, πρωτοποριακό και πολλά υποσχόμενο project, ο Γιώργος είναι πάντα μαζί μας, όπως στο παρελθόν με τη δημιουργία της Heaven και πρόσφατα με την ανανέωση του ANT1TV.

Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συνεισφορά του στην εταιρία μας. Αφήνει τον ΑΝΤ1 TV στα ικανότατα χέρια του Alexander Holland, COO του Ομίλου. Εύχομαι στον Γιώργο καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει στο εξωτερικό και είμαι σίγουρος ότι …σε λίγα χρόνια θα μου τηλεφωνήσει για να μου πει ότι θέλει να επιστρέψει στον Όμιλό μας !».

Ο Alexander Holland δήλωσε σχετικά: «Θα μου λείψει ο Γιώργος, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η στενή μας συνεργασία σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις ήταν μια εμπειρία που μας έφερε κοντά. Ο Γιώργος έχει συγκεντρώσει μια κορυφαία ομάδα στελεχών και είμαι σίγουρος ότι ο ΑΝΤ1 TV θα συνεχίσει να σημειώνει όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες. Ανυπομονώ να συνεργαστώ ξανά μαζί του στο μέλλον και του εύχομαι κάθε επιτυχία».

Τι θα γίνει με το X FACTOR όμως; Θα συνεχίσει ο Γιώργος Λεβέντης να είναι στην κριτική επιτροπή του talent show; Σύμφωνα με όσα μας είπαν στελέχη του ΑΝΤ1 ο Λεβέντης θα συνεχίσει να είναι κανονικά στην κριτική επιτροπή μέχρι το τέλος αυτού του κύκλου του X FACTOR.

Γρηγόρης Μελάς

#TAGS MM