Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Tο πράσινο φως πήρε η «Πολυκατοικία» και για την επόμενη σεζόν

Tο πράσινο φως πήρε η «Πολυκατοικία» και για την επόμενη σεζόν

Στο… περίμενε έχουν στο MEGA τη Βλαντή και τον Μουρατίδη

 Αν και στα αρχικά σχέδια του MEGA η «Πολυκατοικία» ήταν να ολοκληρωθεί φέτος, μετά την πετυχημένη πορεία της στις τηλεθεάσεις, τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων αποφάσισαν να της δώσουν το πράσινο φως και για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

 Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες οι συντελεστές της σειράς έκαναν πάρτι για να γιορτάσουν και την επιτυχία της φετινής χρονιάς αλλά και το ότι θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν να «κατοικούν» στην «Πολυκατοικία».  

Ωστόσο, τα στελέχη του MEGA δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν η σειρά θα συνεχιστεί όλη την επόμενη σεζόν ή μέχρι τα Χριστούγεννα και από τον επόμενο χρόνο θα δώσει τη θέση της στο πρόγραμμα σε κάποια άλλη καινούργια σειρά.

Την ίδια… αναποφασιστικότητα στο κανάλι της Μεσογείων δείχνουν και με τη σειρά «Μ+Μ». Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν τελικά η σειρά με την Παναγιώτα Βλαντή και το Φάνη Μουρατίδη θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν ή η σειρά θα ολοκληρωθεί φέτος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από δύο μήνες περίπου, τα στελέχη του MEGA είχαν ανεπίσημα ενημερώσει τους συντελεστές της σειράς «Μ+Μ» πως θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, μόλις πριν από λίγες ημέρες και πάλι… ανεπίσημα τους ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα για να πάρουν μία επίσημη απάντηση. Πάντως, απ’ ό,τι λέγεται στο κανάλι της Μεσογείων, η σειρά θα μας… αποχαιρετήσει φέτος!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε