Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το πρώτο «θύμα» της σεζόν: ποια εκπομπή «κόβεται»

Το πρώτο «θύμα» της σεζόν: ποια εκπομπή «κόβεται»

Δεν πρόλαβε να βγει και αποχαιρετά τους τηλεθεατές της. Βέβαια, αν κρίνουμε από τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης μάλλον είναι λίγοι αυτοί που θα της… κουνήσουν το μαντίλι. Πάντως, επίσημα αλλά και με διασταυρωμένες πηγές η αιτία του «κοψίματος» δεν είναι οι χαμηλές τηλεθεάσεις αλλά τα όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο και η αβεβαιότητα που έχει προκληθεί στη διαφημιστική αγορά…!
 

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου αυτό το σαββατοκύριακο ρίχνει οριστικά τίτλους τέλους η εκπομπή «Jenny Jenny» στον ΑΝΤ1 που παρουσίαζε η Τζένη Μπαλατσινού.

Η εκπομπή είχε ξεκινήσει πέρυσι στο MEGA αλλά με όσα συμβαίνουν εκεί μετακόμισε στο κανάλι του Αμαρουσίου ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει όλη τη σεζόν. Ωστόσο πριν από λίγο η εταιρεία παραγωγής ενημέρωσε τα στελέχη του ΑΝΤ1 πως με όσα συμβαίνουν το τηλεοπτικό τοπίο είναι πολύ θολό και αβέβαιο λόγω των χαμηλών διαφημιστικών εσόδων για το αν η εκπομπή… αξίζει να είναι ακόμα στον αέρα.

Έτσι λοιπόν πριν αρχίσουν να την πληρώνουν ακριβά αποφάσισαν να την σταματήσουν και αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι και το τελευταίο που θα βγει στον αέρα…! Μπορεί να είμαστε στην αρχή της σεζόν, αλλά λόγω των όσων συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο η διαφημιστική αγορά έχει «παγώσει» περιμένοντας να δει τις εξελίξεις. Το πρώτο «θύμα» λοιπόν είναι η «Jenny Jenny», μία εκπομπή που βασίζεται κυρίως σε χορηγούς και διαφημιζόμενους.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι μετά από αυτή την εξέλιξη και αφού η πρωινή ζώνη, 10 με 1 θα μείνει κενή, φαίνεται ότι τα στελέχη του ΑΝΤ1 επανεξετάζουν τη «μετακόμιση» της εκπομπής «Σου Κου» με τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Έτσι δεν αποκλείεται μετά το «τέλος» της «Jenny Jenny» η ψυχαγωγική εκπομπή να γίνει ξανά «Πρωινό Σου Κου» και να μεταδίδεται τα πρωινά του σαββατοκύριακου…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε