Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Το σκληρό ριάλιτι που έρχεται στο ΣΚΑΪ

Νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα και πως δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σας κάνει να μείνετε με το στόμα ανοιχτό μπροστά στην τηλεόρασή σας;

Γιατί αν το νομίζατε… ξεχάστε το κι απλά, ανοίξτε την τηλεόρασή σας την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 19:15 στο ΣΚΑΪ.

Το καινούργιο ριάλιτι που έρχεται από το εξωτερικό έχει να κάνει με χορευτές. Σιγά το πρωτότυπο, θα μου πείτε. Μην βιάζεστε…! Γιατί ναι μεν είναι με ερασιτέχνες χορευτές αλλά καμία σχέση με την Ευγενία Μανωλίδου, τη Ματθίλδη Μαγγίρα ή έστω και τη Φωτεινή Πιπιλή που πήραν μέρος στο «Dancing with the stars». Στο συγκεκριμένο ριάλιτι ο κάθε διαγωνιζόμενος ζυγίζει… όσο και οι τρεις προαναφερόμενες κυρίες. Κι αυτό γιατί το ριάλιτι δεν δείχνει μόνο τις χορευτικές ικανότητες αλλά και τον αγώνα κάθε διαγωνιζόμενου να χάσει μέσα από την άσκηση και το χορό, μερικά από τα περιττά κιλά του.

Δώδεκα «εύσωμοι» λοιπόν που δηλώνουν ότι λατρεύουν το φαγητό αλλά και το χορό προσπαθούν να χάσουν τα περιττά κιλά αλλά και να κερδίσουν το χρηματικό βραβείο των 100 χιλιάδων δολαρίων. Το ριάλιτι διαρκεί δέκα βδομάδες και έχει τον τίτλο «Dance Your Ass Off». Από τον τίτλο του και μόνο λοιπόν καταλαβαίνετε τους… καλοπροαίρετους σκοπούς των διοργανωτών.

Κάθε διαγωνιζόμενος γίνεται ζευγάρι με έναν επαγγελματία χορευτή που θα τον εκπαιδεύει για τις εβδομαδιαίες «μονομαχίες». Κάθε εβδομάδα, μαθαίνουν ένα νέο είδος χορού – από χιπ χοπ, ντίσκο μέχρι και χορός σε στύλο – έχοντας πάντα για παρτενέρ έναν επαγγελματία.

Και για να μην πιστέψει κανείς ότι παρεξηγήσαμε τις… αγαθές προθέσεις των διοργανωτών, να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού οι συμμετέχοντες που προσπαθούν μέσα από την άσκηση και το χορό να βρουν τη σιλουέτα τους θα μένουν σε ένα σπίτι όπου η κουζίνα του είναι γεμάτη λιχουδιές, γλυκά και παχυντικά πρόχειρα φαγητά.

Το «Dance Your Ass Off» θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 19:15 μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ που συνεχίζει να προβάλλει διάφορα ξένα περίεργα και σκληρά ριάλιτι. Βέβαια μπορεί το κανάλι του Φαλήρου να μην κάνει δικές του παραγωγές τέτοιων ριάλιτι αλλά αυτό δεν έχει σημασία και φυσικά δεν το… αθωώνει για την προβολή του ευτελούς προγράμματος. Άλλωστε… ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε