Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Το «Σπίτι από την αρχή»… γκρεμίζει σπίτια!

Το «Σπίτι από την αρχή»… γκρεμίζει σπίτια!

Ποιος έμεινε «άστεγος» από την καινούργια εκπομπή του Alpha.

Αναβολή… επ’ αόριστον φαίνεται πως παίρνει το «Άλλαξέ το» που ετοιμαζόταν για το Star. Ιδιαίτερα μετά από την περίπου ίδιου ύφους εκπομπή του Alpha, «Σπίτι από την αρχή»… πάγωσαν τα γυρίσματα για την καινούργια εκπομπή του Σπύρου Σούλη.

Πρέπει να πούμε ότι η εκπομπή είχε πάρει το «πράσινο φως» από το κανάλι της Κηφισιάς και ετοιμαζόταν πυρετωδώς για να αρχίσει να προβάλλεται κάθε πρωί, αμέσως μετά από την εκπομπή μαγειρικής «Νηστικοί πράκτορες».

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η εταιρεία παραγωγής είχε ετοιμάσει αρκετά επεισόδια, τα οποία όμως, με τις εξελίξεις που υπάρχουν φαίνεται πως θα τους μείνουν στο ράφι. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις η εκπομπή να γυριστεί με πιο ριάλιτι στοιχεία, κάτι που απ’ ότι φαίνεται κιόλας, απέτυχε να κάνει η ανταγωνιστική εκπομπή του Alpha.

Αξιοσημείωτο είναι το ότι παρά την προβολή του «Σπίτι από την αρχή» στον Alpha συνεχίζουν να προβάλουν τα παλαιά επεισόδια του «Άλλαξέ το».

Τελικά, φαίνεται ότι το «Σπίτι από την αρχή» με τη Σίσσυ Φειδά κατάφερε να… γκρεμίσει την ανταγωνιστική εκπομπή, αφήνοντας προσωρινά… άστεγο τον παρουσιαστή του «Άλλαξέ το» Σπύρο Σούλη.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε