Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Το συμβόλαιο του Κώστα Χαρδαβέλλα

Το συμβόλαιο του Κώστα Χαρδαβέλλα

Το ALTER ετοιμάζει επίθεση στον τομέα της ενημέρωσης

Έντονες φήμες τον τελευταίο καιρό κάνουν λόγο για… αναδιοργάνωση του προγράμματος του ALTER, το οποίο από την επόμενη σεζόν θα είναι περισσότερο ενημερωτικού περιεχομένου.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ακόμα δεν έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση από τους υπεύθυνους του καναλιού του Μπουρναζίου. Βέβαια, στα σχέδιά τους είναι να τονωθεί περισσότερο ο ενημερωτικός τομέας και μάλιστα σε μία περίοδο που υπάρχει έντονη ειδησεογραφία και με δεδομένο ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με το Νίκο Χατζηνικολάου βρίσκεται συνεχώς στο καθημερινό «TOP 20», γεγονός που αποδεικνύει ότι το κανάλι μπορεί να κερδίσει ακόμα περισσότερα στον ενημερωτικό τομέα την ίδια στιγμή που με τα λάθη τους η ΕΡΤ και ο ΑΝΤ1 αφήνουν περισσότερο ελεύθερο πεδίο.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αν και τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Άκη Παυλόπουλου με το ALTER, στελέχη του καναλιού επισημαίνουν ότι ο δημοσιογράφος έχει συμβόλαιο με το σταθμό και για τον επόμενο χρόνο. Βέβαια, κανείς δεν διαψεύδει –επίσημα ή ανεπίσημα- ότι η εκπομπή «Σήμερα» που παρουσιάζει πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά.

Η επίσημη ανακοίνωση όμως από το κανάλι του Μπουρναζίου αφορά τον Κώστα Χαρδαβέλλα που ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του για να παρουσιάζει και την επόμενη σεζόν τις εκπομπές «Αθέατο κόσμο» και «Πύλες του ανεξήγητου». Λογικό αφού οι εκπομπές σημειώνουν υψηλές για το κανάλι τηλεθεάσεις ενώ είναι χαμηλού οικονομικού κόστους. 

Τέλος, στο πλαίσιο της… επίθεσης που ετοιμάζει το ALTER στον τομέα της ενημέρωσης, θεωρείται πλέον σίγουρο ότι θα υπάρξουν νέα –αλλά γνώριμα- πρόσωπα που θα μετακομίσουν στο κανάλι του Μπουρναζίου. Αλλά για το ποια είναι αυτά, θα σας ενημερώσουμε σύντομα…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε