Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Το τέλος του «Big Brother» φέρνει το…λογαριασμό στον Alpha

Ριάλιτι ήταν και πέρασε! Και απ’ ότι φάνηκε στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen o «Big Brother» πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από το τηλεοπτικό κοινό. Και για να λέμε και την αλήθεια… δικαιολογημένα!

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου ο «Μεγάλος Αδερφός» αποχαιρετά το τηλεοπτικό τοπίο. Με ποια εκπομπή όμως σκοπεύει ο Alpha να αντικαταστήσει το ριάλιτι που με το κυριακάτικο live του αλλά και τα καθημερινά επεισόδια μέσα από το «σπίτι» γέμιζε το πρόγραμμά του;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αμέσως μετά την αποχώρηση του «Big Brother», στο πρόγραμμα του καναλιού της Κάντζας θα έρθει η ώρα… του λογαριασμού. Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Για λογαριασμό σας» με το Νίκο Σαμοΐλη θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ. Να σημειώσουμε ότι τις δύο επόμενες ημέρες (Δευτέρα και Τρίτη) μετά από το τελευταίο live του «Big Brother» θα προβληθούν δύο επεισόδια με τα «best» του ριάλιτι και την επομένη θα γίνει η πρεμιέρα του «Λογαριασμού».

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η εκπομπή έχει εγκριθεί αρχικά για έναν κύκλο 6 με 8 επεισοδίων, όπως είναι και η τακτική των υπεύθυνων του Alpha με τα προγράμματα real life. Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι η εκπομπή φέτος θα έχει αρκετά καινούργια στοιχεία, όπως το… ιστορικό της οικονομικής κατάρρευσης των πρωταγωνιστών. Ο Νίκος Σαμοΐλης αναλαμβάνει ακόμα πιο δυναμικά την επίλυση των προβλημάτων τους βρίσκοντας και έξυπνους τρόπους που μπορεί να ακολουθήσουν κι οι τηλεθεατές για να βάλουν σε τάξη τα οικονομικά τους. Ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι; Κάντε υπομονή μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου που θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή… για λογαριασμό μας!
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε