Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Το… θρίλερ στο «Dancing with the stars»

Πριν από καιρό, πρώτα στο Newsit, σας είχαμε ενημερώσει για μία μεγάλη λίστα με 200 περίπου ονόματα που έχουν δημιουργήσει οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αναζητώντας τους υποψήφιους για το «Dancing with the stars».

 Από τότε μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει περίπου στα… 300 ονόματα celebrities που θα χορέψουν στο talent show του ΑΝΤ1.

Μην αναρωτιέστε πώς… αβγάτισε η λίστα γιατί είναι πολύ απλό: ορισμένοι «celebrities» διαρρέουν από μόνοι τους τα ονόματά τους, ότι και καλά έχουν δεχτεί πρόταση για να συμμετέχουν στο «Dancing with the stars», ώστε να κερδίσουν λίγη δημοσιότητα! Sorry δηλαδή, αλλά έτσι είναι…

Τις τελευταίες μέρες, όλοι προσπαθούμε να μάθουμε ποιοι θα είναι αυτοί που όντως θα συμμετέχουν στο φιλανθρωπικού σκοπού talent show. Το αποτέλεσμα είναι να δημοσιεύονται πολλά ονόματα ως σίγουρα που αν τα αθροίσεις, τότε οι «σίγουροι» είναι γύρω στους τριάντα. Ποια είναι η αλήθεια λοιπόν και ποιοι από αυτούς θα είναι στο talent show; Η απάντηση στο… θρίλερ του «Dancing with the stars» είναι «ουδείς γνωρίζει»!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αλλά και της εταιρείας παραγωγής «ΕΝΑ Productions» βρίσκονται στις τελευταίες επαφές και συνεννοήσεις με 30 περίπου stars που έχουν επιλέξει από την αρχική λίστα και τις επόμενες μέρες θα κλείσουν οι δώδεκα συμμετέχοντες διαγωνιζόμενοι. Προσοχή όμως: ανάμεσά τους δεν θα είναι αρκετοί από αυτούς που έχει ακουστεί ότι θα είναι!

Για παράδειγμα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι οι Μιμή Ντενίση, Ζέτα Δούκα, Γωγώ Μαστροκώστα, Νάντια Μπουλέ, Μαρία Σολωμού, Μάρκος Σεφερλής και Γιώργης Λαπαθάκης. Βέβαια, να διευκρινίσουμε ότι οι συγκεκριμένοι δέχτηκαν πρόταση αλλά για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, τελικά δεν θα είναι ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους. Και το… θρίλερ αναζήτησης των δώδεκα stars συνεχίζεται…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε