Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το τηλεμενού για να γελάσετε αλλά και να… κλάψετε!

Από όλα έχει το καθημερινό τηλεροπτικό μενού. Και γέλιο αλλά και… κλάμα!

Ο λόγος για τις καθημερινές σειρές του MEGA, τους κωμικούς «Βασιλιάδες» και τα δραματικά «Κλεμμένα όνειρα».

Στην απογευματινή σειρά λοιπόν ο Άρης τα βάζει με τη Σάννυ, που τον συκοφάντησε μπροστά σε όλη την τάξη και απειλεί πως θα τη βάλει στη θέση της. Ο Σταύρος και οι κολλητοί του συνεχίζουν να χτυπάνε το παιχνίδι του Μαλτέζου με επιτυχία. Προς μεγάλη δυσαρέσκεια του Σταύρου, η Χρύσα πάει στο σπίτι του, δήθεν επειδή προσφέρθηκε να γυρίσει τη Μαρία στο σπίτι. Ο Άρης και η Άντα εισβάλλουν το βράδυ στο γραφείο του Βαλάτου, αλλά δεν καταφέρνουν να βρουν τίποτα καθώς ο φύλακας τούς αιφνιδιάζει.

Η Φαίη είναι προβληματισμένη για το μήνυμα που έλαβε ο Σταύρος και υποπτεύεται τους πάντες, γεγονός που προσβάλλει τη Φρύνη. Ο Γρηγόρης απαιτεί από το Θεόφιλο να αποβάλει τη Σάννυ από το κολέγιο, θεωρώντας ότι η κατηγορία της έβλαψε ανεπανόρθωτα το κύρος του. Η Φαίη αποκαλύπτει στο Σταύρο ότι της άρεσε, αλλά σκοπεύει να παγώσει το θέμα από σεβασμό για τη σχέση του με τη Μαρία. Ο Σταύρος, όμως, δεν φαίνεται πολύ ευχαριστημένος από αυτήν την εξέλιξη.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, σήμερα στις 19:10.

Σαρωτική πορεία σημειώνουν οι «Βασιλιάδες». Η καινούργια κωμική σειρά του καναλιού της Μεσογείων έκανε 51,5 στο σύνολο και 54,1 στο δυναμικό κοινό.

Στο αποψινό επεισόδιο ο Αιμίλιος και η Τιτίκα είναι αναστατωμένοι που οι Βασιλιάδες θα μένουν δίπλα τους. Η οικογένεια Βασιλιά προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον. Η Χριστίνα ενημερώνει το Μάρκο πως ο Αιμίλιος ήταν σίγουρος πως θα γίνει πρόεδρος και να τον προσέχει. Ο Μαλέας συμβουλεύει τον Αιμίλιο να προσεγγίσει το Βασιλιά, για να βρει το αδύναμο σημείο του. Ο Αιμίλιος καλεί το Μάρκο στο σπίτι του για φαγητό. Η Γιούλη στραβώνει με τις επισκέψεις της Χριστίνας στο σπίτι. Ο Λεωνίδας ζητάει το λόγο από τη Νεφέλη που του έκρυψε πως έχει δεσμό.

Ο Αιμίλιος παρακολουθεί με κιάλια τη Λίζα. Η Τιτίκα τσακώνεται με τη Γιούλη γιατί αφήνει το σκύλο της, τον Ταρζάν, να πλησιάζει τη σκυλίτσα του, τη Μαρί Τερέζ. Ο Σταύρος συναντάει τη Μαρίνα στη στάση του λεωφορείου και προσφέρεται να την πάει στην ταβέρνα με το αυτοκίνητό του. Ο Λεωνίδας και ο Μηνάς ανακαλύπτουν το ακριβό σπορ αμάξι της Ευγενίας και το παίρνουν για βόλτα. Στο δρόμο, όμως, πλησιάζουν επικίνδυνα το αμάξι του Σταύρου όπου βρίσκεται και η Μαρίνα. Ο Ταρζάν την πέφτει στη Μαρί Τερέζ και οι Κανελλόπουλοι τρελαίνονται. Ο Αιμίλιος απειλεί πως θα καταστρέψει το Μάρκο.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, σήμερα στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε