Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Το TRACTION πάει εκδρομή τη ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ

Όλα όσα έγιναν με φωτογραφικές αποδείξεις μόνο στο Newsit…..
Οι τηλεθεατές και ιδιαίτερα όσοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο τους γνωρίζουν πολύ καλά. Πάντως, είναι αλήθεια ότι οι Γιώργος Θαναηλάκης, Γιάννης Θειακός και Μένιος Σακελλαρόπουλος, μας έχουν συνηθίσει σε… ανατρεπτικές εμφανίσεις!
 
Οι παρουσιαστές της αθλητικής εκπομπής «Σούπερ Μπάλα LIVE» του MEGA μετά τα… γεννητούρια που είχαν στην προβολή των παλαιότερων τηλεοπτικών σποτ αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να γίνουν… παιδιά. Το ρόλο του «πατέρα» ανέλαβε ο Κώστας Στεφανής και όλοι μαζί ξεκίνησαν να πάνε εκδρομή. Μπήκαν λοιπόν σε ένα πολυμορφικό επταθέσιο αυτοκίνητο κι έπεσε πολύ γέλιο.

 
Το γύρισμα πραγματοποιήθηκε για την εκπομπή Traction που θα μεταδοθεί την επόμενη Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 13:15 κι είναι σίγουρο ότι οι τηλεθεατές θα διασκεδάσουν το ίδιο όπως και οι «πρωταγωνιστές» της ιστορίας.

Ο Κώστας Στεφανής ως καλός πατέρας πήρε λοιπόν τα τρία άτακτα τέκνα του με ένα μεγάαααααλο αυτοκίνητο για να τους το δείξει. Εκείνοι κάθησαν σαν σχολιαρόπαιδα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και έκαναν φασαρία, λέγοντας μάλιστα τον πατέρα-οδηγό «ατζαμή». Εκείνος που διαμαρτυρόταν περισσότερο ήταν ο Μένιος Σακελλαρόπουλος γιατί οι άλλοι δύο του τραβούσαν τα… μαλλιά!

 
Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έγινε στο γύρισμα του Traction.
 
Μέχρι την Κυριακή που θα μεταδοθεί η εκπομπή… απολαύστε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Newsit!
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε