Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Voice» έβαλε γκολ… στην Εθνική!

Το «Voice» έβαλε γκολ… στην Εθνική!

Με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο αναμετρήθηκε χθες το βράδυ η Εθνική Ελλάδος αγωνιζόμενη για τα προκριματικά του Euro 2016. Ο αντίπαλος αυτός δεν ήταν στο γήπεδο της Βουδαπέστης αλλά στην τηλεοπτική αρένα και… κατέβηκε στον αγώνα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Και μπορεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας που έδωσε η Εθνική μας με την Εθνική Ουγγαρίας να έληξε ισόπαλος αλλά στον αγώνα της τηλεθέασης έχασε από το talent show που συγκέντρωσε περισσότερους τηλεθεατές. Όπως κάθε Κυριακή βράδυ έτσι και χθες ο ΑΝΤ1 πρόβαλε μία ακόμα blind audition του «Voice», την έβδομη κατά σειρά, με τους coaches να προσπαθούν να επιλέξουν μέλη για τις ομάδες τους και να κατέβουν δυνατά στον αγώνα των live.

Κάθε βδομάδα το talent show κερδίζει άνετα στη μάχη της τηλεθέασης, αλλά χθες είχε απέναντί του έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, την Εθνική μας ομάδα, που προσπάθησε να πάρει την πρόκριση για το Euro 2016 συναντώντας στο γήπεδο την Εθνική Ουγγαρίας. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας κατάφερε να συγκεντρώσει στη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ αρκετούς τηλεθεατές αλλά τελικά ήταν λιγότεροι από αυτούς που παρακολούθησαν το «Voice» στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα από τις 21:45 έως τις 23:30 που τα δύο προγράμματα βρέθηκαν απέναντι ο ποδοσφαιρικός αγώνας στη ΝΕΡΙΤ σημείωσε 25,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο ενώ το talent show 33,7%. Συνολικά, το επεισόδιο του «Voice» σημείωσε 33,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 37,9% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια προβολής του και βρέθηκε ξανά στην κορυφή της τηλεθέασης αποδεικνύοντας ότι έχει κερδίσει τους περισσότερους τηλεθεατές και ότι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για όποιον βρεθεί απέναντί του στη μάχη της τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε