Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Voice» συνεχίζει τις υψηλές τηλεθεάσεις

Το «Voice» συνεχίζει τις υψηλές τηλεθεάσεις

Την 5η blind audition του «Voice» πρόβαλλε χθες το βράδυ ο ΑΝΤ1 καταφέρνοντας και πάλι να κερδίσει τη μερίδα του λέοντος στην τηλεθέαση.

Είναι φανερό ότι το talent show συνεχίσει να κερδίζει τους τηλεθεατές που συγκεντρώνονται στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να ακούσουν τους διαγωνιζόμενους αλλά και να κρίνουν αν συμφωνούν με τις επιλογές των coaches.

Έτσι και χθες λοιπόν το  «Voice» σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης φτάνοντας έως και 51,6% σε τέταρτο προβολής ενώ για όλη την ώρα της μετάδοσής του, από τις 21:00 έως τις 23:59, ο ΑΝΤ1 κέρδισε το 39,6% στο γενικό σύνολο και 43% στο δυναμικό κοινό.

Την ίδια χρονική περίοδο, της τρίωρης διάρκειας, τα προγράμματα στους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς κατέγραψαν μονοψήφιους μέσους όρους με εξαίρεση το MEGA που κατάφερε να σημειώσει 11,3% και 10,6% αντίστοιχα. Την ίδια δυναμική θεωρούν στο κανάλι του Αμαρουσίου ότι θα συνεχίσει να έχει το talent show τους και στις επόμενες blind auditions και στα battles αλλά και βεβαίως στα live που θα υπάρχει πιο ενεργή συμμετοχή των τηλεθεατών.

Πάντως παρά το ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου διανύουν περίοδο έντονων περικοπών οι υψηλές τηλεθεάσεις που συνεχίζει να καταγράφει το «Voice» φαίνεται ότι θα του δώσουν το «εισιτήριο» και για την επόμενη σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε