Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το “Your Face Sounds Familiar”… μετακομίζει!

Το “Your Face Sounds Familiar”… μετακομίζει!

Το 7ο live του “Your Face Sounds Familiar” μεταδόθηκε την Κυριακή και σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ANT1 θα πραγματοποιηθούν 13 live του talent show με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.

Εκτός όμως, από την Κυριακή του Πάσχα που στη θέση του YFSF μεταδόθηκε το «Voice», στο κανάλι του Αμαρουσίου προγραμματίζουν μία ακόμα αλλαγή στη μετάδοσή του. Έτσι το 10ο live που είναι να μεταδοθεί την Κυριακή 18 Μαΐου θα μεταδοθεί δύο μέρες νωρίτερα, δηλαδή την Παρασκευή 16 Μαΐου.

Η «μετακόμιση» συμβαίνει λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών που έχουν οριστεί για την Κυριακή 18 Μαΐου. Ακόμα όμως, τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν έχουν αποφασίσει αν την επόμενη βδομάδα, δηλαδή την Κυριακή 25 Μαΐου που θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ευρωβουλή και ο δεύτερος κύκλος για τους δήμους και τις περιφέρειες, θα «μετακομίσουν» ξανά το YFSF την Παρασκευή ή εκείνη τη βδομάδα δεν θα μεταδοθεί καθόλου το talent show.

Πιο πιθανό είναι οι συμμετέχοντες στο talent show να πάρουν μία Κυριακή, αυτή των ευρωεκλογών, ρεπό και να μην βγει καθόλου live εκείνη τη βδομάδα. Ανάλογα πάντως με την απόφασή τους το YFSF θα ρίξει τίτλους τέλους είτε την Κυριακή 8 Ιουνίου, είτε την επόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο ρυθμό της Eurovision το YFSF την επόμενη Κυριακή

Μοναδική στιγμή: Η Μπέσσυ Αργυράκη μιμείται την Αλέκα Κανελλίδου!

YFSF: Το φλερτ του Δόξα με την Μάλφα οδήγησε σε …αποκαλύψεις

YFSF: Backstage φωτογραφίες από το 7ο live show!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε