Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τον μάτιασαν το Θέμο, πατριώτη…!

Τον μάτιασαν το Θέμο, πατριώτη…!

Δεν μπορεί, δεν εξηγείται αλλιώς! Μάλλον… ματιασμένο τον έχουν το Θέμο Αναστασιάδη και τελευταία στιγμή, κάτι γίνεται και στραβώνουν τα γυρίσματα.

Πάρτε για παράδειγμα αυτό που έγινε στην πρεμιέρα, αφού για τις πρώτες δύο μέρες είχε προγραμματίσει να έχει καλεσμένες την Έλλη Στάη και τη Ζέτα Μακρυπούλια. Η δημοσιογράφος όμως, ακύρωσε λόγω προσωπικού της προβλήματος, ενώ η παρουσιάστρια… ακυρώθηκε γιατί δεν θα είχε κάνει πρεμιέρα το «Dancing with the stars». Βέβαια «Όλα» άλλαξαν και αποφεύχθηκε το… μπάχαλο, αφού για να λέμε και την αλήθεια, μετά από τόσα χρόνια τηλεοπτικής επιτυχίας η εκπομπή δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα καλεσμένων. Τουναντίον, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν δηλώσει από μόνοι τους την επιθυμία να μπουν στη λίστα καλεσμένων…!

Το… μάτι όμως, συνεχίστηκε και χθες, όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει το γύρισμα για τις εκπομπές αυτής της βδομάδας, αλλά δεν έγινε αφού ο Θέμος αρρώστησε. Έτσι, στη χθεσινή εκπομπή προβλήθηκαν καινούργια αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις που είχαν κάνει από την προηγούμενη βδομάδα που σε συνδυασμό με τα καινούργια βίντεο, το «Όλα μπάχαλο φέτος» έκανε 28,8 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 33,6 στο δυναμικό κοινό.

Σήμερα όμως, αν όλα πάνε καλά (φτου, φτου σκόρδα, γιατί έχει φοβηθεί το μάτι μας!), θα γίνει γύρισμα για απόψε το βράδυ με καλεσμένη τη Ζέτα Μακρυπούλια. Σε λίγες ώρες λοιπόν, η παρουσιάστρια του «Dancing with the stars» θα βρεθεί απέναντι από το Θέμο Αναστασιάδη και το Βαγγέλη Περρή και οι κάμερες θα πιάσουν δουλειά. Το αποτέλεσμα πατριώτη, θα το δούμε σήμερα στις 12 το βράδυ και είναι σίγουρο πως θα γίνουν «Όλα μπάχαλο» κι απόψε!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε