Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τον θέλουν για να… χορέψει με τη Δούκισσα στο «Dancing»

Τον θέλουν για να… χορέψει με τη Δούκισσα στο «Dancing»

Φουλ ολοταχώς τις μηχανές για να ετοιμάσουν τον καινούργιο κύκλο του «Dancing with the stars». Τα στελέχη του ΑΝΤ1 τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι διαγωνιζόμενοι που θα ανέβουν στην πίστα προσπαθώντας να αποδείξουν τις ικανότητές τους στο χορό.

Παράλληλα όμως, στο κανάλι του Αμαρουσίου προσπαθούν να δουν και τι θα κάνουν με τις υπόλοιπες εκκρεμότητες για το talent show τους. Μία από αυτές είναι και το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση όσων γίνονται στο backstage και θα «χορεύει» στην παρουσίαση με τη Δούκισσα Νομικού. Αν και έχουν αρχίσει ήδη και κυκλοφορούν πολλά ονόματα, το πιο πιθανό είναι την παρουσίαση των όσων συμβαίνουν στο backstage να την αναλάβει άντρας. Ήδη μάλιστα στον ΑΝΤ1 σκέφτονται πως ο ιδανικός για αυτό το ρόλο θα είναι ο νικητής του τελευταίου κύκλου, ο Ησαΐας Ματιάμπα, που έχει ζήσει την εμπειρία και γνωρίζει τι πρέπει να πει με τους διαγωνιζόμενους.

Βέβαια έως τώρα δεν έχει γίνει καμία επίσημη συζήτηση μεταξύ των στελεχών του σταθμού και του τραγουδιστή, αλλά πρόκειται να γίνει τις επόμενες ημέρες, για να δουν κατ’ αρχάς, αν ο Ησαΐας είναι ελεύθερος από τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις του για να αναλάβει κάθε Κυριακή αυτό το ρόλο. Πάντως το χιούμορ που διαθέτει και η… προϋπηρεσία στο talent show του δίνουν προβάδισμα και είναι το πρόσωπο που θέλουν στον ΑΝΤ1 να αναλάβει το backstage πιστεύοντας ότι θα… χορέψει καλά και σε αυτό το ρόλο του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε