Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τους έκοψαν, αλλά τους πλήρωσαν!

Τους έκοψαν, αλλά τους πλήρωσαν!

Αν και είχαν κυκλοφορήσει επίσημα ανακοίνωση με την οποία ενημέρωναν ότι θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της καινούργιας σεζόν, εντούτοις πριν από λίγες ημέρες τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν ότι τελικά η σειρά δεν θα βγει στον αέρα.

Ο λόγος για την καινούργια σειρά “Ο Νώντας και το πουλί του” με πρωταγωνιστές τους Θανάση Τσαλταμπάση, Υρώ Μανέ και Ευδοκία Ρουμελιώτη που είχαν ξεκινήσει γυρίσματα, αλλά μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων επεισοδίων αποφάσισαν να την “κόψουν”, αφού το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο ούτε για το σταθμό της Κάντζας, αλλά ούτε και για την εταιρεία παραγωγής.

Γιατί μπορεί επί του σχεδιασμού όλα να ήταν καλά, αλλά η υλοποίηση δεν άφησε καμία από τις πλευρές ικανοποιημένη, κάτι που δεν οφείλεται στις ερμηνείες, αλλά στο συνολικό αποτέλεσμα. Κι αυτό είναι κάτι που αρκετές φορές έχει συμβεί, αλλά που σπάνια, ιδιαίτερα στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, αποφασίζεται να μην πάει για… επιδιόρθωση και να κοπεί οριστικά.

Γιατί κι άλλες φορές στελέχη σταθμών δεν είναι ικανοποιημένα με το αποτέλεσμα, αλλά ελπίζουν ότι τελικά θα γίνουν… καλές δουλειές, ενώ τελικά γίνονται χειρότερες. Αξίζει όμως, να αναφέρω ότι ακόμα και όταν σε σπάνιες περιπτώσεις δεν αποφασίζεται η “επιδιόρθωση”, αλλά το οριστικό “κόψιμο”, είναι πιο σπάνιο οι συντελεστές να πληρωθούν για την εργασία τους και να μην πάει ο κόπος τους… υπέρ σταθμού!

Και στην περίπτωση του “Νώντα”, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, ο ALPHA ακολούθησε αυτή τη “σπάνια τακτική”, πληρώνοντας τα δύο πρώτα επεισόδια που είχαν γυριστεί, χωρίς να ακολουθήσουν τη συνήθη τακτική του… φεσώματος. Και για να λέω τα πράγματα με το όνομά τους, ιδιαίτερα στην εγχώρια μυθοπλασία έχει πέσει πολύ “φέσι” στους συντελεστές.

Όπως φαίνεται λοιπόν, στον ALPHA δίνουν προσοχή στις σειρές και δεν είναι τυχαίο που την περυσινή σεζόν έκαναν την έκπληξη στη μυθοπλασία βγάζοντας στον αέρα τη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό και σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις. Γνωρίζοντας λοιπόν καλά το συγκεκριμένο τομέα, αποφάσισαν να μην αφήσουν τον “Νώντα” να τους… χαλάσει την εικόνα, ενώ αυτόν τον καιρό ποντάρουν πολύ στη σειρά “Το σόι σου” με σκοπό να κερδίσει τις εντυπώσεις με την προβολή της.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε