Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Τραυματίας σε τροχαίο διάσημος ηθοποιός – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος

O star του Hollywood και εν διαστάσει σύζυγος της Courtney Cox από τα “Φιλαράκια”, φαίνεται στις εικόνες που μετέδωσε το TMZ να είναι ξαπλωμένος στο γρασίδι και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες οι γιατροί αμέσως μετά το ατύχημα.Διαβάστε περισσότερα στο Zappit.gr

Το τροχαίο έγινε στο Beverly Hills όταν ένα αυτοκίνητο που πήγαινε μπροστά από το ΙΧ του ηθοποιού, σταμάτησε ξαφνικά, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο δίκτυο TMZ, το οποίο μετέδωσε πρώτο την είδηση.
 
Ο ηθοποιός για να αποφύγει τη σύγκρουση έκοψε απότομα το τιμόνι του αριστερά, το αυτοκίνητό του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα που είχε αντίθετη κατεύθυνση.
 
 
 
Το περιστατικό επιβεβαιώνει και η αστυνομία. Σύμφωνα με αξιωματικούς από το τμήμα του Beverly Hills και στα δύο αυτοκίνητα βρίσκονταν μόνο οι οδηγοί, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Cedar Sinai με όχι σοβαρά τραύματα. Δείτε βίντεο:
 

 
 
Λίγο μετά τον τραυματισμό του, ο ίδιος έγραψε στο Twitter του: Να φοράτε πάντα ζώνη στο αυτοκίνητο. Μακάρι να φορούσα κι εγώ. Επίσης, ευχαριστεί το Θεό που η γυναίκα στο άλλο αυτοκίνητο δεν τραυματίστηκε…

Περισσότερα στο Zappit.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε