Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

“Τρώνε” από τον Χαριτάτο για χάρη της Σπυροπούλου

“Τρώνε” από τον Χαριτάτο για χάρη της Σπυροπούλου

Η αλήθεια είναι πως στο κανάλι της Κάντζας κάνουν ό,τι μπορούν μπας και μπουν οι τηλεθεατές στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου».

Οι χαμηλές πτήσεις της εκπομπές στους πίνακες τηλεθέασης έχουν προκαλέσει απανωτές αλλαγές στο πρόγραμμα του ALPHA και έτσι η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου θα μεταδίδεται κάθε σαββατοκύριακο έως τη μία το μεσημέρι.

Βλέποντας όμως στο κανάλι της Κάντζας ότι η παρουσιάστρια χάνει στη «μάχη» της τηλεθέασης από την πρώην συνεργάτιδά της, την Κατερίνα Καραβάτου, που καταφέρνει να συγκεντρώνει στη συχνότητα του EPSILON περισσότερους τηλεθεατές, αποφάσισαν να «κόψουν» από τον Σπύρο Χαριτάτο και το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» να ανοίγει νωρίτερα, μπας και μπουν περισσότεροι τηλεθεατές.

Έτσι από αυτό το σαββατοκύριακο η εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση ALPHA» με τον Σπύρο Χαριτάτο θα μεταδίδεται από τις 7 έως τις 9:45, παραδίδοντας ένα τέταρτο νωρίτερα σκυτάλη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Με αυτή την αλλαγή, του να «φάνε» δηλαδή ώρα μετάδοσης από την ενημερωτική εκπομπή ώστε να ξεκινά η ψυχαγωγική τους εκπομπή νωρίτερα από την ανταγωνιστική του EPSILON, τα στελέχη του ALPHA ευελπιστούν ότι οι τηλεθεατές που θα μπουν να δουν την εκπομπή θα παραμείνουν στο «Σπιτάκι» της Σπυροπούλου και δεν θα πάνε στην απέναντι, την Καραβάτου.

Να δούμε όμως, τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό στις τηλεθεάσεις, γιατί αν αυτές δεν σημειώσουν άνοδο, αυτό θα σημαίνει ότι δεν έχει σημασία ποιος ξεκινά νωρίτερα, αλλά τι… προσφέρει στους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε