Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

TV: Αυτά που δεν λέγονται αλλά γράφονται… #melfie

TV: Αυτά που δεν λέγονται αλλά γράφονται… #melfie

Αναβρασμός στο MEGA μετά την απαισιόδοξη –όπως την χαρακτηρίζουν- εμφάνιση του διευθυντή ειδήσεων Μανώλη Καψή στη συνάντηση των εργαζομένων που έχουν προβεί σε επίσχεση εργασίας.

Ο δημοσιογράφος επισήμανε ότι ουδείς εκ των μετόχων του είχε εκφράσει την επιθυμία να βγει δελτίο ειδήσεων από το σταθμό, όπως φημολογείτο. Σε «πηγαδάκια» μάλιστα της συνάντησης ειπώθηκε ότι βασικοί μέτοχοι έχουν «κόψει» εντελώς τη μεταξύ τους επικοινωνία. Η αλήθεια όμως είναι ότι υπήρξε επαφή…! Με τι σκοπούς; Κάποιοι εκτιμούν πως αντικείμενο ήταν η «είσοδος» ενός εκ των δύο νέων επενδυτών και ο «αποκλεισμός» του άλλου, αλλά και ενός ακόμα που φαίνεται ότι επιθυμεί να μπει στο κτίριο της Μεσογείων με ΔΟΛιο τρόπο….!

# Πολλή δουλειά έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες σε νομικό τμήμα τηλεοπτικού σταθμού. Γιατί όπου «δεν πίπτει λόγος, πίπτει… εξώδικο»! Για να ακριβολογώ, εξώδικΑ. Πολύ σύντομα πάντως θα ξεκαθαρίσει… το τοπίο. Οι αλλαγές είναι προαποφασισμένες… και δικαιολογημένες…! Κάποιοι αδυνατούν να καταλάβουν ότι η τηλεόραση είναι δύσκολο «σπορ» και όχι… σχολική εκδρομή…!

# Κοίτα να δεις που και κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι έχουν πιάσει «καρέκλα» κι ετοιμάζονται να κάτσουν. Τελικά όμως όχι μόνο «τρίζει», αλλά τους την έχουν πάρει και δεν το έχουν καταλάβει ακόμα…! Γιατί όσο και να θέλουν να δουν τη μουρίτσα τους μπροστά στο γυαλί… τελικά θα αρκεστούν στο να την βλέπουν στον καθρέφτη τους… και μόνο…! Αν μάλιστα ήξεραν τα… χαϊδευτικά που τους έχουν δώσει, θα στράβωνε εντελώς, ακόμα και το μποξοταρισμένο φρύδι τους…!

# Καμία επίσημη «ευχαριστία» ακόμα από τον ΑΝΤ1 για την πολύχρονη συνεργασία τους με τη Μαρία Χούκλη. Κάποιοι θέλουν να βγάλουν… κάποιοι άλλοι λένε πως «καλύτερα το θέμα να ξεχαστεί»! Όπως ξέχασαν και το «καλωσόρισμα» που είχε κάνει στη δημοσιογράφο ο –τότε- Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού, Στρατής Λιαρέλλης, λέγοντας: «Είναι μεγάλη μας χαρά να ενισχύουμε το δυναμικό μας με μία δημοσιογράφο με τόσο μεγάλη πείρα. Είμαι βέβαιος ότι η Μαρία Χούκλη, με το κύρος και την αξιοπιστία που τη χαρακτηρίζουν, θα προσφέρει πολλά και θα συνδράμει καθοριστικά στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο ΑΝΤ1 για ένα νέο Δελτίο Ειδήσεων». Τουλάχιστον τώρα στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι πιο… προσεχτικοί και στην ανακοίνωση για τον Νίκο Χατζηνικολάου δεν έκαναν αναφορά σε… νέα προσπάθεια! Κάλλιο αργά κατάλαβαν ότι… scripta manent…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε