Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

UPDATE Έγινε χαμός στο prime time

Πολλά συμπεράσματα και τίτλοι βγαίνουν από τη χθεσινή μάχη της τηλεθέασης στο prime time.

 Ενδεικτικά αναφέρουμε τους: «Η ζωή της άλλης» τους πέθανε όλους, Ο «Top Chef» δεν μαγείρεψε καλά τις τηλεθεάσεις, Η «Γενιά των 592 ευρώ» πτώχευσε, Το «Πάμε πακέτο» πήρε το πακέτο των τηλεθεάσεων.

Πάμε να δούμε πώς διαμορφώθηκε η τηλεθέαση ανά ώρα στο γενικό σύνολο και θα καταλάβετε για τι χαμό εννοούμε…

Η «Ζωή της άλλης» τα πήρε όλα και άφησε τους αντιπάλους της να αγκομαχούν προσπαθώντας να την φτάσουν. Η σειρά του MEGA έφτασε στο 41,3 ενώ πολύ πιο πίσω τερμάτισε ο «Big Brother» φέρνοντας για τον ALPHA 13,7. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως το αντιμετώπισε ο ΑΝΤ1 που είδε τον «Top Chef» του να μαγειρεύει… χάλια τις τηλεθεάσεις και να εισπράττει μόνο 7,6. Το ριάλιτι μαγειρικής δεν κατάφερε να συγκινήσει τους τηλεθεατές που επέλεξαν τα υπόλοιπα προγράμματα, προκαλώντας πονοκέφαλο στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Βέβαια, την επόμενη ώρα, δηλαδή από τις 10 έως τις 11 το βράδυ, ο «Top Chef» ανέβασε λιγουλάκι τις τηλεθεάσεις του φτάνοντας στο 11,1αλλά και πάλι μάζεψε τα… ψίχουλα των υπόλοιπων. Η μάχη δόθηκε ανάμεσα στον «Εφιάλτη στην κουζίνα» που βρέθηκε στην κορυφή με 21 ενώ λίγο πιο πίσω βρέθηκε το «Νησί» που σημείωσε 19,8. Ευχαριστημένος μπορεί να είναι λοιπόν ο Έκτορας Μποτρίνι που όσο ήταν απέναντι στη σειρά του Mega έβλεπε μονοψήφια νούμερα. Χθες όμως, η εκπομπή του πέρασε τη σειρά έστω κι αν αυτή προβάλλεται σε επανάληψη.

Την επόμενη ώρα αποδείχτηκε πως όταν οι τηλεθεατές δεν ενδιαφέρονται για κάποιο πρόγραμμα κάνουν ζάπινγκ και φεύγουν. Η «Γενιά των 592 ευρώ» πτώχευσε αφού από το 19,8 που είχε φέρει το «Νησί» στο MEGA, η «Γενιά» έριξε το κανάλι της Μεσογείων στο 9. Χαμηλές πτήσεις και για την ξένη ταινία «Σε αντίθετο ρεύμα» που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1 και σημείωσε 8,7. Αντίθετα η Βίκυ Χατζηβασιλείου πήρε πακέτο τις τηλεθεάσεις με το «Πάμε πακέτο» να φτάνει στο 36,7.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης στο γενικό σύνολο ανά ώρα. Διαβάστε όμως παρακάτω τους καθαρούς μέσους όρους στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό των εκπομπών για τη συνολική τους διάρκεια.

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Δυναμικό κοινό

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ – MEGA

47,1

38,1

BIG BROTHER – ALPHA

14,9

17,4

TOP CHEF – ANT1

10,2

14,1

 

 

 

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ – ALPHA

22,2

22,1

ΤΟ ΝΗΣΙ –MEGA

18,7

21,6

 

 

 

ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ – ALPHA

38,5

24,8

ΞΈΝΗ ΤΑΙΝΙΑ: ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ-ΑΝΤ1

12,1

16,8

Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 592 ΕΥΡΩ –MEGA

9,7

13,6

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε