Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

UPDATE Έβαλαν γκολ στη «Ζωή»!

Τις περισσότερες μέρες της βδομάδας η «Ζωή της άλλης» βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης.

Τις περισσότερες μέρες της βδομάδας η «Ζωή της άλλης» βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης. Έχει αποδειχτεί ότι η καθημερινή σειρά του Mega είναι δύσκολο να χάσει στη μάχη της τηλεθέασης. Ο μόνος που καταφέρνει να της χαλά τη διάθεση και την πρωτιά είναι ο Λάκης Λαζόπουλος που κάθε Τρίτη την ξεπερνά σε τηλεθεάσεις. Όμως και χθες, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, η σειρά υπέστη απώλειες στο νεανικό κοινό αφού βρέθηκε δεύτερη στην κατάταξη.
 
Συγκεκριμένα από τις 9 έως τις 10 το βράδυ, οι μέσοι όροι τηλεθέασης στη «Ζωή της άλλης» ήταν 39 στο γενικό σύνολο και 27,9 στο νεανικό κοινό. Την ίδια ώρα τα… κοντέρ της AGB κατέγραψαν 23,6 στο γενικό σύνολο και 29,7 στο νεανικό κοινό για τον ποδοσφαιρικό αγώνα που μετέδιδε ο ΑΝΤ1.
Μπορεί λοιπόν η «Ζωή» να κέρδισε στο γενικό σύνολο αλλά έχασε στο νεανικό κοινό… τρώγοντας γκολ από τις ομάδες ΠΑΟΚ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ που αγωνίζονταν μεταξύ τους αλλά και απέναντί τους!
Στην τρίτη θέση της κατάταξης ένα ακόμα επεισόδιο του «Big Brother» που κατάφερε να φτάσει στο 13,7 στο γενικό σύνολο και 16,3 στο νεανικό κοινό.
 
Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών που μεταδόθηκαν από τις 9 έως τις 10 Το βράδυ, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου όπως τις κατέγραψε η AGB στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:
 
ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ
Γενικό σύνολο
Νεανικό κοινό
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ – MEGA
39
27,9
ΠΑΟΚ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ – ANT1
23,6
29,7
BIG BROTHER – ALPHA
13,7
16,3
 


Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε