Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

UPDATE Η άνιση μάχη του prime time με το «Νησί» να γεμίζει ασφυκτικά

Τεράστιες διαφορές μεταξύ των καναλιών κατέγραψε και χθες η Nielsen αφού οι τηλεθεατές κινήθηκαν μαζικά ανεβάζοντας το ένα πρόγραμμα στα ύψη του πίνακα τηλεθέασης και αφήνοντας τα υπόλοιπα απλά… να εκπέμπουν!

Η μάχη αποδείχτηκε άνιση για τους περισσότερους μονομάχους αφού οι τηλεθεατές έχουν αποδείξει τις επιλογές τους…

 
Πάμε να δούμε τι έγινε ανά ζώνη στο prime time και ποια προγράμματα κέρδισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ποια απλώς… προβλήθηκαν!
 
Στην πρώτη ώρα, από τις 9 έως τις 10, τη μερίδα του λέοντος κερδίζει η «Ζωή της άλλης» με το 46,2 του γενικού συνόλου να παρακολουθεί τη σειρά του MEGA. Την ίδια ώρα στον ΑΝΤ1 το ριάλιτι «Μην το πεις στη νύφη» σημείωσε μέσο όρο 11,2 ενώ η πρώτη ώρα της ξένης ταινίας στον ALPHA έμεινε στο 9,2.
 
Την επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11, οι τηλεθεατές πάνε… «Νησί». Τα ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει η σειρά είναι πολύ υψηλά αφού κάνει μέσο όρο 52,2 ερημώνοντας τα υπόλοιπα κανάλια. Η επανάληψη του «Wipe Out» στον ΑΝΤ1 σημείωσε 8,4 ενώ η ταινία στον ALPHA ολοκληρώνεται με το 6,5 του γενικού συνόλου να την παρακολουθεί.
 
Την επόμενη ώρα όμως, από τις 11 έως τις 12, οι περισσότεροι τηλεθεατές πιάνουν το τηλεκοντρόλ και μετακομίζουν. Η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» καταφέρνει να φέρει τους περισσότερους τηλεθεατές και από τα χαμηλά ποσοστά που ήταν τις δύο προηγούμενες ώρες ο ΑΝΤ1 σημειώνει πλέον μέσο όρο 29,7. Τα ποσοστά του ανεβάζει και ο ALPHA με τις «Οικογενειακές Ιστορίες» καταγράφοντας 10,9 μέσο όρο. Το MEGA καταγράφει απώλειες αλλά η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη κρατά γερά με 17,5 μέσο όρο.
 
Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο. Ας δούμε όμως τους μέσους όρους για όλη τη διάρκεια του προγράμματος και στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό.
 
 
 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

 

Γενικό σύνολο

 

Δυναμικό κοινό

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ – MEGA
52,4
45,5
ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΝΥΦΗ – ANT1
12,5
16,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ – ALPHA
9
12
 
 
 
ΤΟ ΝΗΣΙ – MEGA
55,2
62,1
WIPE OUT – ANT1
8,1
9,6
 
 
 
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ANT1
31,6
43,4
ΑΝΑΤΡΟΠΗ – MEGA
12,2
6,8
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ- ALPHA
10,4
8,7
 

Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε