Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

UPDATE Η… κατρακύλα του BIG BROTHER

Η μάχη της AGB 9 με 10 το βράδυ


Αναστάτωση προκάλεσε στον ALPHA το ραβασάκι της AGB με το οποίο διαπίστωσαν ότι ο «Μεγάλος Αδερφός» κάνει… Μεγάλη Βουτιά στην τηλεθέαση. Χθες μάλιστα το ριάλιτι έκανε σε τέταρτο 7,1 στο γενικό σύνολο, ποσοστό ιδιαίτερα χαμηλό που σίγουρα δεν υποστηρίζει ότι πρόκειται για το «μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός» όπως υποστηρίζουν στο κανάλι της Κάντζας.

Σας γράφαμε και χθες ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο κανάλι γιατί τα «Μεγάλα Αφεντικά» του RTL που ενημερώνονται καθημερινά για το τι συμβαίνει στη χώρα μας δεν είναι ευχαριστημένα από τα… κακά μαντάτα που τους πηγαίνουν. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit έχουν ζητήσει έγγραφη αναφορά (όπως συνήθως) γιατί η συγκεκριμένη εκπομπή αλλά και το συνολικό πρόγραμμα του σταθμού έχει πάρει τόσο πολύ την κατρακύλα! Και σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις…!

Άλλωστε, αυτό που λέγεται στα γραφεία του καναλιού της Κάντζας, είναι ότι κύρια ευθύνη φέρει η επιλογή ορισμένων παικτών για το ριάλιτί του.

Έτσι λοιπόν χθες, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου η μάχη της τηλεθέασης από τις 9 έως τις 10 το βράδυ κατέγραψε τα εξής αποτελέσματα στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό:

 

 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Νεανικό κοινό

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ – MEGA

40,1

28,5

X FACTOR AUDITION – ANT1

18,5

23,2

BIG BROTHER – ALPHA

10,2

14,9

 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε