Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

UPDATE Η μάχη Σκορδολιάγκα – Καραμεροχαριτάτου – Μενεγάκη

Η συνάντηση Ελένης με Ελεονώρα… φούσκωσε τον “Καφέ”

Καμία ανατροπή δεν υπήρξε χθες, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, στην κατάταξη της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης.


Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά τερμάτισαν πρώτοι και με διαφορά αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Γιώργο Καραμέρο με το Σπύρο Χαριτάτο ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε πάλι η Ελένη Μενεγάκη.


Η συμφιλίωση
on air της Ελένης με την… αντίπαλό της πρώην παρουσιάστρια –και αντικαταστάτριά της- στον «Πρωινό Καφέ» Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε το μέσο όρο της εκπομπής της καταφέρνοντας στο νεανικό κοινό να… καβαντζάρει τη δεύτερη θέση. Αναρωτιέται όμως ο… φτωχός τηλεθεατής: πόσες ακόμα «κόντρες» θα θελήσει η Ελένη να λύσει on air;

Εκτός αν αυτές είναι οι… ενέσεις ανανέωσης που αποφάσισε να κάνει στην εκπομπή της.


Το αστείο είναι όταν κάποια πρόσωπα (και δεν αναφερόμαστε ΜΟΝΟ στην Ελένη Μενεγάκη) υποστηρίζουν ότι δεν διαβάζουν τα όσα γράφονται για αυτούς, ότι κακώς σχολιάζουν όσοι τους σχολιάζουν αλλά σε κάθε ευκαιρία οι ίδιοι χρησιμοποιούν τις εκπομπές τους για να απαντούν σε όσα ΔΕΝ έχουν διαβάσει κι όσα ΔΕΝ τους αφορούν! Και γίνονται πρώτο θέμα… χωρίς (?!?) να το θέλουν. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

 

Συγκεκριμένα λοιπόν, οι μέσοι όροι τηλεθέασης των τριών εκπομπών στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:  

 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Νεανικό κοινό

ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA

24,3

29,4

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1

19,7

17,3

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA

15,1

18,4

 

ΥΓ: Η φήμη που θέλει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να καλούν στο «Πρωινό Mou» τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο με διαιτητή… γυναικολόγο, είναι πέρα για πέρα αναληθής.

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε