Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

UPDATE Η… προσωπική μάχη της Μανωλίδου με τον Κανάκη

 “Master Chef” εναντίον “Ράδιο Αρβύλα”

Για ακόμα μία μέρα χθες, η Ευγενία Μανωλίδου τα έβαλε με τον Αντώνη Κανάκη. Και για ακόμα μία μέρα τερμάτισε πρώτη και με διαφορά αποδεικνύοντας ότι η… εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο! Σίγουρα μετά από όλα όσα έχει ακούσει η παρουσιάστρια του “Master Chef” από τον παρουσιαστή της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα” είναι σίγουρο ότι χαίρεται που καταφέρνει να τον κερδίζει στη μάχη της τηλεθέασης. Άλλωστε πολλές φορές η μάχη της AGB είναι και προσωπική υπόθεση…
 
Έτσι και χθες το «Master Chef» με την Ευγενία Μανωλίδου και τους κριτές της σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 32,6 στο γενικό σύνολο και 38,6 στο νεανικό κοινό. Αντίστοιχα ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του στη «Ράδιο Αρβύλα» έφτασε στο 24,3 στο γενικό σύνολο και 30,5 στο νεανικό κοινό.
 
Εκτός… κούρσας έμεινε το τηλεπαιχνίδι του ALPHA. Το «Λες και το ‘ξερες» με το Ρένο Χαραλαμπίδη παρέμεινε σε χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης με 7,6 στο γενικό σύνολο και 7,3 στο νεανικό κοινό. Ποσοστά τηλεθέασης που δεν του δίνουν το εισιτήριο για το δεύτερο μισό της σεζόν και είναι σίγουρο πως το τηλεπαιχνίδι του ALPHA θα ολοκληρώσει την παρουσία του στο τηλεοπτικό τοπίο στα τέλη Δεκεμβρίου.
 
 
Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών όπως τις κατέγραψε η AGB στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:
 
 
ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ
Γενικό σύνολο
Νεανικό κοινό
MASTER CHEF – MEGA
32,6
38,6
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ- ANT1
24,3
30,5
ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΞΕΡΕΣ – ALPHA
7,6
7,3
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε