Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

UPDATE Λιάγκας, Σκορδά Vs Μενεγάκη Vs Καραμέρου, Χαριτάτου

Φουντώνει η μάχη στο τηλεοπτικό τοπίο

Σημαντικός θεωρείται αυτός ο μήνας για τις τηλεοπτικές εξελίξεις αφού όλες οι εκπομπές, έχοντας ξεκινήσει καιρό, πρέπει πλέον να πάρουν την όποια θέση αξίζουν.

Συνήθως, μέσα στο Νοέμβριο και μέχρι τα Χριστούγεννα η μάχη στο τηλεοπτικό τοπίο φουντώνει καθώς οι μονομάχοι γνωρίζουν ότι σ’ αυτό το διάστημα παγιώνονται οι θέσεις τις οποίες θα διατηρήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της υπόλοιπης σεζόν. Έτσι, όποια εκπομπή έχει κάτι να δείξει, πρέπει να το κάνει τώρα μπας και κερδίσει περισσότερους τηλεθεατές!

Στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη πάντως χθες, πρώτη μέρα του μήνα, δεν σημειώθηκε καμία ανατροπή στην κατάταξη των εκπομπών.

Οι μονομάχοι τερμάτισαν κατά τη συνηθισμένη σειρά με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά να κερδίζουν άνετα την πρωτιά και με μεγάλη διαφορά από τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο. Αντίθετα η Ελένη Μενεγάκη τους πλησίασε αρκετά αποδεικνύοντας ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί εύκολα. Το υπόλοιπο διάστημα μέχρι τα Χριστούγεννα, όπως αναφέραμε, θα έχει την ευκαιρία ή να καλύψει την απόσταση εμπλουτίζοντας τον «Καφέ» της ή απλά θα βλέπει τους άλλους να προηγούνται!

Βέβαια, στο νεανικό κοινό η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε πολύ τα ποσοστά της αποδεικνύοντας ότι η καλεσμένη της Λιάνα Κανέλη… πουλά! Λέτε να δουν τα νούμερα τηλεθέασης οι υπεύθυνοι του ALPHA και να κάνουν πρόταση στη δημοσιογράφο; Άλλωστε η ίδια η βουλευτής είπε πως θα ήθελε να κάνει εκπομπή.
Συγκεκριμένα λοιπόν, οι μέσοι όροι στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό, είναι οι εξής:
 
ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ
 

Γενικό σύνολο

 

Νεανικό κοινό

ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA
23,7
26,8
10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1
17,3
14,5
ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA
15,3
21
 
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε