Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

UPDATE Μεγάλες διαφορές στα πρωινάδικα

Το γράφαμε πριν από λίγες μέρες και τελικά τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen, μας επιβεβαιώνουν.

 Με το πέρας της εορταστικής περιόδου το τοπίο στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη διαμορφώνεται και οι «μονομάχοι» παίρνουν τη θέση κατάταξης στην οποία ήταν προ αυτής. Έχοντας την προηγούμενη περίοδο μπει στη ζώνη κι άλλοι τηλεθεατές, οι τηλεθεάσεις των εκπομπών είχαν διαμορφωθεί. Τώρα όμως, φαίνεται ότι όλα γίνονται όπως πριν. Βέβαια, καμία μάχη δεν έχει τελειώσει και πάντα, μπορεί να υπάρξουν ανατροπές κι εκπλήξεις. Εξαρτάται από το τι «όπλα» θα κατεβάσουν οι εκπομπές και αν θα καταφέρουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ή να το χάσουν…

 Χθες πάντως, Τρίτη 11 Ιανουαρίου, η μάχη στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές έφερε τη συνηθισμένη παλαιά κατάταξη και μάλιστα με διαφορές.

Στην κορυφή της κατάταξης του γενικού συνόλου τηλεθέασης βρέθηκε το ζευγάρι του MEGA σημειώνοντας μέσο όρο 27 και κερδίζοντας πολύ άνετα τη νίκη με περισσότερες από δέκα μονάδες αφού το δίδυμο του ΑΝΤ1 που ακολούθησε έκλεισε με μέσο όρο 16,4. Μπορεί οι Καραμεροχαριτάτοι να μην προηγήθηκαν με τόσο τεράστια διαφορά από τη Μενεγάκη αλλά και πάλι η διαφορά των εκπομπών ήταν μεγάλη αφού η εκπομπή του ALPHA έφτασε στο 12,3.

 Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών την Τρίτη 11 Ιανουαρίου όπως τις κατέγραψε η Nielsen στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό είναι οι εξής:

 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Δυναμικό κοινό

ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA

27

33,1

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1

16,4

10,6

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA

12,3

18,3

 

Γρηγόρης Μελάς

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε