Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

UPDATE Ο Λαζόπουλος… τους έφαγε όλους!

UPDATE Ο Λαζόπουλος… τους έφαγε όλους!

Άνετα, ανετότατα, χαλαράαααα ο Λάκης Λαζόπουλος βγήκε νικητής στη ζώνη του prime time. Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ξεπέρασε και στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό το 40%… εξολοθρεύοντας τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλο.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι η «Ζωή της άλλης» απέναντί του που προβλήθηκε από τις 10 έως τις 11, σημείωσε μέσο όρο 28,2 στο γενικό σύνολο ενώ ο Λαζόπουλος την ίδια ώρα έφτασε στο 39,8.

Όσο για τη σειρά «Χίλιες και μία νύχτες» που κονταροχτυπήθηκε με τη σατιρική εκπομπή του ALPHA από τις 9 έως τις 11, τα ποσοστά τηλεθέασής της έπεσαν αρκετά αφού στο γενικό σύνολο η τούρκικη σειρά σημείωσε 17,7 στο γενικό σύνολο και μόλις 11,5 στο νεανικό κοινό.

Κι ενώ όλοι μετρούν τις… πληγές που τους προκάλεσε ο Λαζόπουλος, ο μόνος που χαίρεται είναι ο «Big Brother» αφού με τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που έκανε το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» το ριάλιτι του ALPHA ωφελήθηκε σημειώνοντας μέσο όρο 16,9 στο γενικό σύνολο και 20,1 στο νεανικό κοινό! Λογικό λοιπόν ο «Μεγάλος Αδερφός» να ευγνωμονεί το Λαζόπουλο αφού μέχρι τώρα δεν έχει ξαναδεί τέτοια νούμερα τηλεθέασης!

Συγκεκριμένα οι μέσοι όροι των εκπομπών στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Νεανικό κοινό

ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ – ALPHA

41,5

46,1

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ – MEGA

28,2

23,2

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ – ANT1

17,7

11,5

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε