Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

UPDATE Ο «Top Chef» προκαλεί πονοκέφαλο στον ΑΝΤ1

UPDATE Ο «Top Chef» προκαλεί πονοκέφαλο στον ΑΝΤ1

«Ζωή», «Big Brother», Μποτρίνι, «Γενιά» στη μάχη της τηλεθέασης…

Σκληρή μάχη έδωσαν και χθες στο prime time οι εκπομπές προσπαθώντας να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες τηλεθεάσεις. Το ραβασάκι της AGB όμως έκανε κάποιους χαρούμενους ενώ κάποιοι στεναχωρήθηκαν διαπιστώνοντας οι εκπομπές τους δεν τραβάνε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι έγινε χθες Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, 9 με 11 το βράδυ, διευκρινίζοντας όμως ότι τα νούμερα που διαβάζετε παρακάτω είναι οι «βρώμικοι» μέσοι όροι ανά ώρα.

Από τις 9 έως τις 10 νικήτρια βγήκε πάλι «Η ζωή της άλλης». Η καθημερινή σειρά του MEGA στο γενικό σύνολο έκανε μέσο όρο 35,6. Για ακόμα μία βδομάδα όμως ο «Big Brother» κέρδισε τον «Top Chef». Το ριάλιτι εγκλεισμού του ALPHA σημείωσε μέσο όρο 12,2 κατακτώντας τη δεύτερη θέση ενώ το ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1, έφτασε μέχρι 10,5, μένοντας τρίτος στην κούρσα και προκαλώντας πονοκεφάλους στα στελέχη του καναλιού του.

Και την επόμενη ώρα όμως, από τις 10 έως τις 11, αν και ο «Top Chef» ανέβασε λίγο την τηλεθέασή του φτάνοντας στο 13,9 εντούτοις παρέμεινε στην τρίτη θέση της κατάταξης. Στην κορυφή μάλιστα βρέθηκε ο Έκτορας Μποτρίνι αφού ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» του στον ALPHA έφτασε στο 18,8 ξεπερνώντας κατά 0,2 τη «Γενιά των 592 ευρώ». Η σειρά του MEGA έκανε μέσο όρο 18,6 στο γενικό σύνολο και βρέθηκε στη δεύτερη θέση.

Είναι φανερό ότι παρά τη μετακόμισή του ο «Top Chef» δεν κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τα στελέχη του ΑΝΤ1 που πρέπει πλέον να βρουν λύσεις μπας και «μαγειρευτούν» καλύτερα οι τηλεθεάσεις του ριάλιτι μαγειρικής τους.

Πάμε τώρα να δούμε τους καθαρούς μέσους όρους των εκπομπών που προβλήθηκαν από τις 21:00 έως τις 22:00 και στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό.

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ                          Γενικό σύνολο                    Νεανικό κοινό
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ – MEGA                    41,5                                     29
BIG BROTHER – ALPHA                          13,1                                     16

Οι καθαροί μέσοι όροι των εκπομπών που προβλήθηκαν από τις 22:00 έως τις 23:00 και στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ                         Γενικό σύνολο                       Νεανικό κοινό
ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 592 ΕΥΡΩ –                          19,5                                      22
ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ                    20,3                                      18

Τέλος να σημειώσουμε ότι οι καθαροί μέσοι όροι του TOP CHEF που προβλήθηκε από τις 21:03 έως τις 22:56 είναι 13,4 στο γενικό σύνολο και 17,5 στο νεανικό κοινό.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε