Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

UPDATE Οι κερδισμένοι και οι… ντροπιασμένοι του prime time

Σκληρή μάχη έδωσαν χθες οι εκπομπές και οι σειρές που βρέθηκαν αντιμέτωπες στο prime time. Και κάποιοι από τους «μονομάχους» έφυγαν με το κεφάλι και τις τηλεθεάσεις ψηλά ενώ κάποιοι άλλοι έφυγαν… ντροπιασμένοι.

Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά ποιοι κατάφεραν να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ποιοι όχι…
 
Από τις 9 έως τις 10 το βράδυ, η «Ζωή της άλλης» του MEGA βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας μέσο όρο 38,6 στο γενικό σύνολο ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε το «Πάμε πακέτο» του ALPHA με 22,3. Εκτός… παιχνιδιού κόντεψε να μείνει η ξένη ταινία «Το σμόκιν της συμφοράς» αφού την πρώτη ώρα προβολής της έφερε στον ΑΝΤ1 πολλούς λίγους τηλεθεατές σημειώνοντας 4,9 μέσο όρο.
 
Και την επόμενη ώρα όμως, δηλαδή από τις 10 έως τις 11, το MEGA παρέμεινε στην κορυφή με την επανάληψη της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί» που σημείωσε μέσο όρο 29,8. Η εκπομπή «Πάμε πακέτο» του ALPHA με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου κατάφερε όμως, τη δεύτερη ώρα προβολής της να ανεβάσει το μέσο όρο και να σημειώσει 26,2. Με χαμηλές τηλεθεάσεις ολοκληρώθηκε η ξένη ταινία του ΑΝΤ1 που τη δεύτερη ώρα προβολής της έκανε 5,7 μέσο όρο αποδεικνύοντας ότι ήταν ταινία και επιλογή… της συμφοράς!
 
Την τρίτη ώρα του prime time όμως, ο ALPHA περνά στην πρώτη θέση της κατάταξης. Ο Πέτρος Κωστόπουλος με το «Βράδυ» του τερματίζει πρώτος σημειώνοντας μέσο όρο 24 ενώ το MEGA με το «Guinness Word Records Show» κάνει μέσο όρο 16,5. Στην τρίτη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται ο ΑΝΤ1 που η επανάληψη της εκπομπής «Πλάκα κάνεις» σημειώνει μέσο όρο 11,1.
 
Να σημειώσουμε ότι τα ποσοστά τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο. Δείτε όμως, στον παρακάτω πίνακα τους καθαρούς μέσους όρους κάθε εκπομπής στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό.
 
ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ
Γενικό σύνολο
Δυναμικό κοινό
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ – MEGA
49,6
43,2
ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ – ALPHA
25,7
17,2
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ – ANT1
6,3
8,6
 
 
 
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ – MEGA
24,2
30,6
 
 
 
ΤΟ ΒΡΑΔΥ- ALPHA
25,3
20,9
GUINESS WORD RECORDS SHOW – MEGA
18,6
20,7
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ – ANT1
13
16,2
 
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε