Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

UPDATΕ: Οι τηλεθεατές είπαν «όχι» στα πρωινάδικα

Ποιος κέρδισε: Σκορδολιάγκας, Καραμεροχαριτάτοι ή Μενεγάκη;

Πεσμένες ήταν οι τηλεθεάσεις χθες στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Φαίνεται ότι οι τηλεθεατές τιμώντας την εθνική μας επέτειο είπαν «όχι» στις πρωινές εκπομπές.

Βέβαια, να σημειώσουμε ότι κάθε χρόνο τέτοια μέρα όπως και η 25η Μαρτίου, θεωρούνται οι χειρότερες μέρες για τα πρωινά ψυχαγωγικά προγράμματα αφού οι τηλεθεατές μοιράζονται και παρακολουθούν και τα άλλα προγράμματα και ιδιαίτερα την παρέλαση.

Έτσι λοιπόν χθες το ζευγάρι του MEGA βγήκε πάλι πρώτο στην κούρσα της τηλεθέασης αλλά με πεσμένες τηλεθεάσεις σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.

Χαμηλές πτήσεις έκανε και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σημειώνοντας μάλιστα μονοψήφιο μέσο όρο στο γενικό σύνολο ενώ ο «Καφές» της… φούσκωσε λιγουλάκι στο νεανικό κοινό  ξεπερνώντας κατά δύο μονάδες τους Καραμέρο-Χαριτάτο.
Έτσι, εκτός από την πρωτιά του MEGA και στις δύο κατηγορίες ο ALPHA κι ο ΑΝΤ1 αντάλλαξαν μεταξύ τους θέσεις στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό.
 
Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τηλεθέασης στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές είναι οι εξής:
 
ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ
 

Γενικό σύνολο

 

 

Νεανικό κοινό

 

ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA
17,8
21,6
10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1
12,3
11,2
ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA
9,1
13,1
 
 
Και για να μην απορείτε πού πήγαν οι τηλεθεάσεις, να σας ενημερώσουμε πως η μετάδοση της παρέλασης από την ΕΤ1 σημείωσε μέσο όρο 15,4 στο γενικό σύνολο και 11,9 στο νεανικό κοινό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε