Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

UPDATE: Ποιοι πρωινοί… πάγωσαν από τις τηλεθεάσεις

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να έχουμε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες αλλά στο τηλεοπτικό τοπίο πολλοί είναι οι μονομάχοι που… παγώνουν αντικρίζοντας τις χαμηλές επιδόσεις τους στους πίνακες τηλεθέασης.

 Κι ως εκ τούτου προσπαθούν να κερδίσουν τη… θαλπωρή των τηλεθεατών, μπας και ανεβάσουν τις πολικές τηλε-θερμοκρασίες τους.

Στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη πάντως, επικρατεί το ίδιο κλίμα από την αρχή της σεζόν. Κάποιοι περνούν καλά ενώ κάποιοι άλλοι απειλούνται… από το κρύο! Το ζευγάρι του MEGA απολαμβάνει σταθερές τηλε-θερμοκρασίες πάνω από τις 20 μονάδες ενώ το δίδυμο του ΑΝΤ1 και η «ωραία Ελένη» του ALPHA παραμένουν αρκετά πίσω και όσο να ‘ναι, όταν αντικρίζουν τα ραβασάκια της Nielsen, νιώθουν την ανάγκη να ρίξουν μία… ζακετούλα στους ώμους τους.

Χθες λοιπόν, Τρίτη 8 Μαρτίου, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά σημείωσαν μέσο όρο 23,7 ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκαν πάλι ο Γιώργος Καραμέρος με το Σπύρο Χαριτάτο κάνοντας μέσο όρο 15. Στην τρίτη θέση της κατάταξης βρέθηκε πάλι η Ελένη Μενεγάκη με τον «Καφέ» της να φουσκώνει μέχρι το 11,8.

Συγκεκριμένα, οι καθαροί μέσοι όροι τηλεθέασης των εκπομπών στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό είναι οι εξής:

 
 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Δυναμικό κοινό

ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA

23,7

23

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1

15

12,6

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA

11,8

15,6

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε