Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

UPDATE Ποιος βγήκε πρώτος: Μανωλίδου ή Κανάκης

UPDATE Ποιος βγήκε πρώτος: Μανωλίδου ή Κανάκης

Πέρυσι οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν έχαναν ευκαιρία να σατιρίσουν την Ευγενία Μανωλίδου. Φέτος όμως που είναι απέναντί τους, η παρουσιάστρια βρήκε τρόπο να τους… εκδικηθεί!

 

Πέρυσι οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν έχαναν ευκαιρία να σατιρίσουν την Ευγενία Μανωλίδου. Φέτος όμως που είναι απέναντί τους, η παρουσιάστρια βρήκε τρόπο να τους… εκδικηθεί! Κι αν ισχύει ότι «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», τότε είναι αλήθεια ότι η Μανωλίδου με τη βοήθεια του «Master Chef» έχει πολλά πιάτα να τους σερβίρει.

Χθες λοιπόν, πρώτη μέρα του μήνα κι ο «Master Chef»μ κατάφερε να ξεπεράσει την εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» σημειώνοντας υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης και στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό.

Στη… μέση της μάχης βρέθηκε η εκπομπή «Λες και το ‘ξερες» του ALPHA που είναι φανερό ότι αδυνατεί να τα βάλει μαζί τους και παρά το γέλιο που προσφέρει,  το ραβασάκι της AGB προκαλεί… δάκρυα στους συντελεστές της. Κι είναι σίγουρο ότι αν συνεχίσουν να… θυσιάζουν την εκπομπή και δεν την προβάλλουν άλλη μέρα και ώρα, τότε στον ALPHA θα συνεχίσουν να κλαίνε.

Συγκεκριμένα λοιπόν οι μέσοι όροι τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:
 
ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ
 

Γενικό σύνολο

 

Νεανικό κοινό

MASTER CHEF – MEGA
33,2
37
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ANT1
26,4
34,9
ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΞΕΡΕΣ – ALPHA
9,7
10,4

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε