Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

UPDATE: Πόσο ωφελήθηκε η Μενεγάκη από την απουσία των Καραμεροχαριτάτων;

Με την απουσία του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου από τη χθεσινή μάχη στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη πολλοί ήταν αυτοί που λογικά πίστεψαν ότι ο «Καφές με την Ελένη» θα φουσκώσει.

Τελικά όμως το… φούσκωμα στο γενικό σύνολο ήταν ελάχιστο, κάτι που θα έπρεπε να ανησυχήσει την Ελένη Μενεγάκη που ακόμα κι όταν παίζει με λιγότερους αντιπάλους απέναντί της, η εκπομπή της δεν καταφέρνει να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όπως έκανε παλαιότερα. Τι φταίει;

Σίγουρα τις περισσότερες ευθύνες τις έχει η ίδια η παρουσιάστρια που δεν κάνει τις αλλαγές που χρειάζονται στην εκπομπή της. Οι χθεσινές επιδόσεις του «Καφέ» της όμως θα έπρεπε να προβληματίσουν την «ωραία Ελένη» ιδιαίτερα μετά την υπογραφή του καινούργιου συμβολαίου της, με το οποίο αποφάσισε να παραμείνει στη μάχη της πρωινής ζώνης για τουλάχιστον ακόμα δύο χρόνια.

Στο γενικό σύνολο λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε 15,9 μέσο όρο. Η άνοδος των τριών, τεσσάρων αυτών μονάδων από τα καθημερινά νούμερα τηλεθέασης του «Καφέ» μόνο ικανοποίηση δεν μπορούν να φέρνουν στην παρουσιάστρια αλλά και στον ALPHA.

Στην άλλη πλευρά, στο MEGA, το ζευγάρι έφτασε στο 24,2 στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και κατέκτησε για ακόμα μία μέρα την κορυφή της κατάταξης.

Τι έγινε όμως στον ΑΝΤ1 με την απουσία των Καραμεροχαριτάτων; Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 λόγω της στάσης εργασίας που πραγματοποίησαν οι τεχνικοί του σταθμού εξαιτίας των απολύσεων στο κανάλι του Αμαρουσίου προσπάθησαν να γεμίσουν το πρόγραμμά τους… με ό,τι βρήκαν εύκαιρο. Χωρίς να προβάλλουν κανένα μήνυμα προς τους τηλεθεατές για την απουσία των εκπομπών «Καλημέρα Ελλάδα» και «10 με 1 Μαζί», έβαλαν να παίζει μία ταινία κι ένα επεισόδιο από την τούρκικη σειρά «Κισμέτ». Αποτέλεσμα; Το κισμέτ τους στους πίνακες τηλεθέασης αποδείχτηκε… κακορίζικο αφού η τούρκικη σειρά έκανε μέσο όρο 9,9.

Στο δυναμικό κοινό όμως, η άνοδος της Ελένης Μενεγάκη είναι υψηλή αφού ο «Καφές» της φούσκωσε φτάνοντας το 21,7. Κι εδώ όμως προηγήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά σημειώνοντας 25,3 ενώ το «Κισμέτ» παρέμεινε σε χαμηλές πτήσεις σημειώνοντας 10,2.

Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών όπως τις κατέγραψε η AGB στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Δυναμικό κοινό

ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA

24,2

25,3

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA

15,9

21,7

KISMET – ANT1

9,9

10,2

 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε