Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

UPDATE Τι ψήφους έδωσαν οι τηλεθεατές στο «Dancing With The Stars Live»

Με εντυπωσιακές φιγούρες αλλά και τούμπες, αρκετές έξυπνες ατάκες αλλά και πολλά εφτάρια στη βαθμολογία των διαγωνιζόμενων και με αποκορύφωμα την αποχώρηση της Νίκης Ξάνθου ολοκληρώθηκε το 2ο Live του «Dancing With The Stars».

Αν κι η ολυμπιονίκης δεν συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή τελικά ήταν αυτή που αποχώρησε από το talent show του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα η βαθμολογία της ήταν 26 βαθμοί, ίση με αυτή των Κώστα Μαρτάκη και Μαρίας Τσουρή ενώ τη χαμηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή απέσπασε ο Τρύφωνας Σαμαράς που όμως, σώθηκε από τους τηλεθεατές.

Και μπορεί να μην γνωρίζουμε ποιους από τους διαγωνιζόμενους ψήφισαν οι τηλεθεατές αλλά γνωρίζουμε τις ψήφους που έδωσαν στο «Dancing With The Stars» και που όπως αποτυπώθηκαν από τη Nielsen ήταν πολλές φέρνοντας το talent show στην κορυφή.

Από τις εννέα έως τη μία λοιπόν που μεταδόθηκε το «Dancing With The Stars Live» ο ΑΝΤ1 κέρδισε με άνεση και μεγάλη διαφορά την πρωτιά από τους αντιπάλους του. Στο γενικό σύνολο το talent show του ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο 40,8 ενώ την ίδια ώρα το MEGA που πρόβαλλε ξένη ταινία και τους «Πρωταγωνιστές» σημείωσε 13,7 και ο ALPHA που μπήκε στη μάχη με το «Celebrities Dinner» και ξένη ταινία έκανε μέσο όρο 8. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης που έκανε το «Dancing With The Stars Live» ήταν στις 12 παρά τέταρτο έως τις 12 που έφτασε στο 50,6.

Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι στο γενικό σύνολο της ζώνης 9 με 1. Δείτε όμως, αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα τους καθαρούς μέσους όρους κάθε εκπομπής στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό.

 

ΕΚΠΟΜΠΕΣ-ΚΑΝΑΛΙ

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

DANCING WITH THE STARS Live – ANT1

43,4

44,2

Ξένη ταινία, SPIDER-MAN 2– MEGA

15,5

18,8

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ CELEBRITES – ALPHA

12,2

12,5

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ – MEGA

13,4

16,3

Ξένη ταινία, ΑΠΙΣΤΗ – ALPHA

10,4

9,6

   

Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε