Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

UPDATE Το γέλιο κάνει καλό… στα κανάλια!

Μπόλικο… γέλιο είχε χθες το prime time και όπως είναι λογικό με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τηλεθεατές στην καθημερινότητά τους να επιλέξουν να γελάσει και λίγο το χειλάκι τους.

 Έτσι στο ένα κανάλι γέλαγαν ενώ στο άλλο έκλαιγαν! Ιδιαίτερα όταν σήμερα το πρωί ορισμένοι πήραν στα χέρια τους το ραβασάκι της Nielsen έπεσε… μαύρο δάκρυ. Πάμε όμως να δούμε τι συνέβη στη μάχη του prime time ανά ώρα και θα καταλάβετε πώς το γέλιο έφερε χαρά στα κανάλια που το ενέταξαν στα προγράμματά τους…

Στη ζώνη 9 με 10 οι περισσότεροι τηλεθεατές βέβαια επέλεξαν όπως κάθε μέρα τη σειρά του MEGA. Η «Ζωή της άλλης» που σημείωσε μέσο όρο 41,4 κερδίζοντας άνετα την πρωτιά. Ωστόσο η καινούργια εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πλάκα κάνεις» με το Σάββα Πούμπουρα και το Δημήτρη Βλάχο κατάφερε να κάνει υψηλές τηλεθεάσεις χαρίζοντας χαμόγελα και στα στελέχη του καναλιού στο Μαρούσι. Η εκπομπή του ΑΝΤ1 έκανε στην πρεμιέρα της μέσο όρο 19,4 και είναι αλήθεια πως είχε καλοστημένες και έξυπνες φάρσες! Κι είναι σίγουρο ότι αν συνεχίσει τις ψηλές πτήσεις της στους πίνακες τηλεθέασης, τότε θα πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Ο λογαριασμός όμως των τηλεθεάσεων ήταν λυπητερός και έφερε δάκρυα στο «Λογαριασμό» αφού η εκπομπή του ALPHA έκανε μέσο όρο 9,1. Η επιστροφή του Νίκου Σαμοΐλη σε προηγούμενες υποθέσεις της εκπομπής δεν κατάφερε να συγκινήσει τους τηλεθεατές που επέλεξαν να γελάσουν κι όχι να ρίξουν… κι άλλο κλάμα!

Στην επόμενη ώρα, δηλαδή από τις 10 έως τις 11, το γέλιο είχε πάλι την τιμητική του. Η σειρά «50-50» βρέθηκε στην κορυφή σημειώνοντας μέσο όρο 37,7. Την ίδια ώρα στον ΑΝΤ1 άρχισαν τα δάκρυα βλέποντας τη σειρά «Steps» να μην πατά γερά στο τηλεοπτικό τοπίο και να φτάνει στο 9,6. Τις ίδιες χαμηλές τηλεθεάσεις σημείωσε και το real life πρόγραμμα του ALPHA «Σπίτι από την αρχή» με μέσο όρο 9,6.

Το γέλιο συνεχίστηκε και την επόμενη ώρα με τη μεγαλύτερη μερίδα των τηλεθεατών να μετακομίζει στον ΑΝΤ1. Η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» έφτασε στο 23,4 αφήνοντας πίσω τις «Κούκλες» του MEGA με 16,1. Αρκετοί όμως τηλεθεατές επέλεξαν τις «Οικογενειακές Ιστορίες» και το… γέλιο που προσφέρει η σειρά του ALPHA (γιατί μόνο ως κωμική σειρά black χιούμορ μπορείς να την δεις) ανεβάζοντας τα ποσοστά τηλεθέασης για το κανάλι της Κάντζας στο 14,5.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι μέσοι όροι που αναφέρουμε είναι στο γενικό σύνολο ανά ώρα. Πάμε όμως να δούμε τους καθαρούς μέσους όρους στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό της κάθε εκπομπής.

 
 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Δυναμικό κοινό

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ- MEGA

48,3

33

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ- ANT1

21,5

34

ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ- ALPHA

10,5

13,1

 

 

 

50-50 – MEGA

39

48

STEPS – ANT1

10,4

12

ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ- ALPHA

10,1

10,5

 

 

 

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ANT1

29,7

40,4

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ- ALPHA

15,2

11,5

ΚΟΥΚΛΕΣ – MEGA

14,4

15,4

  
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε