Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

UPDATE Το «Νησί» έβαλε φωτιά!

Μπορεί ο Κυρίτσης να κατάφερε να αναχαιτίσει το ξεσηκωμένο πλήθος που απειλούσε να κάψει τη Σπιναλόγκα αλλά τελικά το «Νησί» πήρε φωτιά!

Η σειρά του MEGA έβαλε φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης της Nielsen φτάνοντας σε υψηλότατες τηλεθεάσεις. Δεν ήταν όμως το μοναδικό πρόγραμμα που έκανε τους τηλεθεατές να… καθηλωθούν μπροστά στις τηλεοράσεις τους, καθώς και η καθημερινή σειρά του καναλιού της Μεσογείων, «Η ζωή της άλλης», έκανε εξίσου υψηλές τηλεθεάσεις.

Πάμε να δούμε όμως, ανά ώρα, τι έγινε στη μάχη της τηλεθέασης στο χθεσινό prime time για να διαπιστώσουμε ποιοι έβαλαν φωτιά αλλά και ποιοι… πάγωσαν βλέποντας τα χαμηλά νούμερα στο ραβασάκι της Nielsen.

Από τις 9 έως τις 10 το βράδυ η «Ζωή της άλλης» βρέθηκε άνετα στην κορυφή της κατάταξης σημειώνοντας μέσο όρο 48,8. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι η καθημερινή σειρά του MEGA έφτασε μέχρι και 60 ενώ απέναντί της έπεσε… παγετός! Το ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Μην το πεις στη νύφη» σημείωσε χαμηλές θερμοκρασίες κάνοντας μέσο όρο 9,5 ενώ η πρώτη ώρα της ξένης ταινίας που πρόβαλε ο ALPHA κινήθηκε ακόμα πιο χαμηλά σημειώνοντας μέσο όρο 6,2.

Την επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11, το «Νησί» γέμισε ασφυκτικά από τους τηλεθεατές που έδωσαν στη σειρά μέσο όρο 50,2. Το «Wipe Out» στον ΑΝΤ1 δεν κατάφερε να… τιμήσει τον τίτλο του και να σαρώσει στους πίνακες τηλεθέασης αφού έκανε μέσο όρο 8,5 ενώ η ξένη ταινία «Αλεξίσφαιροι Ντετέκτιβ» ολοκλήρωσαν την προβολή τους φέρνοντας στον ALPHA 6,3 μέσο όρο.

Όπως κάθε Δευτέρα όμως, την επόμενη ώρα, δηλαδή από τις 11 έως τις 12, οι τηλεθεατές μετακομίζουν στον ΑΝΤ1 για να δουν «Ράδιο Αρβύλα». Η θεσσαλονικιώτικη παρέα κατάφερε να ανεβάσει τον ΑΝΤ1 στην κορυφή της κατάταξης με μέσο όρο 26,3. Η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA σημείωσε μέσο όρο 24,5 ενώ οι «Οικογενειακές Ιστορίες» έφεραν 9,5 στον ALPHA.

Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο. Δείτε όμως, στον πίνακα που ακολουθεί τους καθαρούς μέσους όρους της κάθε εκπομπής στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό.

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Δυναμικό κοινό

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ – MEGA

58,7

52,9

ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΝΥΦΗ – ANT1

9,7

14,4

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ – ALPHA

6,9

9,4

 

 

 

ΤΟ ΝΗΣΙ – MEGA

51,3

57,1

WIPE OUT – ANT1

9,2

11,8

 

 

 

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ANT1

29,1

39,3

ΑΝΑΤΡΟΠΗ – MEGA

18,2

17,6

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ- ALPHA

9,7

8,6

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε