Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

UPDATE Ζωή, Νησί και Αρβύλες τα πήραν όλα!

Τελικά ισχύει ότι «δεν γίνεται γάμος δίχως δάκρυα». Μόνο που εκτός από τα δάκρυα της νύφης, δάκρυσαν και στον ΑΝΤ1 αντικρίζοντας το ραβασάκι της Nielsen.

Μόνο που εκτός από τα δάκρυα της νύφης, δάκρυσαν και στον ΑΝΤ1 αντικρίζοντας το ραβασάκι της Nielsen. Οι τηλεθεάσεις του ριάλιτι «Μην το πεις στη νύφη» και τη δεύτερη βδομάδα προβολής του ήταν πολύ χαμηλές και μόλις που κατάφεραν να ξεπεράσουν τη βάση. Αντίθετα σε μονοψήφιους μέσους όρους κινήθηκε η πρώτη ώρα της ξένης ταινίας του ALPHA. Τα δύο κανάλια δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν το MEGA που με τη «Ζωή της άλλης» κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης της πρώτης ώρας του prime time. Η καθημερινή σειρά έκανε μέσο όρο 44,6 ενώ το ριάλιτι έφτασε στο 10,5 και η ταινία έμεινε στο 8,7.

Εννοείται πως και την επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11, το «Νησί» του MEGA βρέθηκε άνετα στην κορυφή με μέσο όρο 46,7. Η επανάληψη του «Wipe Out» στον ΑΝΤ1 έφερε στο κανάλι του Αμαρουσίου 7,6 ενώ η ταινία στον ALPHA σημείωσε 7,1. Ωστόσο είναι σίγουρο ότι κανένα πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να σταθεί ανταγωνιστικά στη σαρωτική πορεία της σειράς του MEGA οπότε σοφά πράττουν στα υπόλοιπα κανάλια και δεν «θυσιάζουν» κάποιο από τα καινούργια τους προγράμματα, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που δεν έχουμε και τόσες πολλές παραγωγές.

Και μόλις τελειώνει το «Νησί» έρχεται η ώρα του ζάπινγκ. Οι περισσότεροι τηλεθεατές φεύγουν από το MEGA και πηγαίνουν στον ΑΝΤ1. Η παρέα της Θεσσαλονίκης καταφέρνει να κερδίσει τη μερίδα του λέοντος με το «Ράδιο Αρβύλα» να σημειώνει μέσο όρο 29,5 ενώ η «Ανατροπή» ρίχνει το MEGA στη δεύτερη θέση με 20,9. Τις ίδιες χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης με τις προηγούμενες ώρες του prime time συνεχίζει κι αυτήν την ώρα ο ALPHA αφού η επανάληψη των «Οικογενειακών Ιστοριών» του έκαναν μέσο όρο 7,2.

Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο. Ας δούμε όμως τώρα τους καθαρούς μέσους όρους της κάθε εκπομπής στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό.

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Δυναμικό κοινό

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ – MEGA

51,9

44,4

ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΝΥΦΗ – ANT1

11,8

17,7

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ – ALPHA

9,9

12,5

 

 

 

ΤΟ ΝΗΣΙ – MEGA

47,8

54,1

WIPE OUT – ANT1

8,2

9,6

 

 

 

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ANT1

30,1

42,6

ΑΝΑΤΡΟΠΗ – MEGA

15

9,6

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ- ALPHA

6,2

5,9

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε