Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βαφειάδης και Κουβαράς τραγουδούν!

Βαφειάδης και Κουβαράς τραγουδούν!

Τους έχουμε συνηθίσει στον ειδησεογραφικό τομέα, να ενημερώνουν και να σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις.
Τώρα όμως, θα τους δούμε να κρατούν το μικρόφωνο όχι για να πάρουν συνέντευξη από κάποιον πολιτικό, αλλά για να τραγουδήσουν!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος τους το ζήτησε και ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Νικόλας Βαφειάδης και ο δημοσιογράφος του STAR Γιώργος Κουβαράς ανεβαίνουν στο πάλκο για να τραγουδήσουν!

Αύριο το βράδυ ο Σπύρος Παπαδόπουλος μέσα από την εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» κάνει αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι και οι Μαρία Σουλτάτου, Bαγγέλης Κορακάκης, Αντώνης Αινίτης, Κατερίνα Τσιρίδου, Μαρία Δεικτά και Σάσα Παπαλάμπρου θα ερμηνεύσουν τραγούδια μεγάλων δημιουργών του είδους, όπως των Μάρκου Βαμβακάρη, Γιάννη Παπαϊωάννου, Απόστολου Χατζηχρήστου, Παναγιώτης Τούντα και άλλων.

Στο αφιέρωμα όμως, αποδεικνύουν και τις τραγουδιστικές τους ικανότητες ο Νικόλας Βαφειάδης που θα τραγουδήσει το «Τικ Τακ», ενώ ο Γιώργος Κουβαράς το «Ό,τι κι αν πω, δεν σε ξεχνώ». 
Σε ρεμπέτικα τραγούδια όμως, θα ακούσουμε και τον Χρήστο Δάντη («Πίνω και μεθώ», «Γυφτοπούλα», «Παραπονιάρικο»), αλλά και τον Βαγγέλη Γερμανό («Πάλιωσε το σακάκι μου», «Χατζηκυριάκειο», «Μη μου λες γιατί ξεχνάω») που θα αποδείξουν την αγάπη τους και σε αυτό το είδος τραγουδιού.

Αύριο το βράδυ λοιπόν, στις 21:00, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, ο Σπύρος Παπαδόπουλος λέει «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι. Κι εκτός από τους τραγουδιστές οι τηλεθεατές θα μπορέσουν να δουν και να ακούσουν τους δύο δημοσιογράφους, τον Νικόλα Βαφειάδη και τον Γιώργο Κουβαρά, σε έναν διαφορετικό ρόλο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε