Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Βαγιάννη και Μπαλατσινού στη Eurovision

Βαγιάννη και Μπαλατσινού στη Eurovision

Επιβεβαιώθηκε το Newsit

Μπορεί το βασικό «πρόβλημα» που αντιμετωπίζουν στην ΕΡΤ με το διαγωνισμό της Eurovision να είναι ο αποκλεισμός της Κατερίνας Αυγουστάκη αλλά οι προετοιμασίες συνεχίζονται.

Έτσι, μπορεί να μην έχει ακόμα επισημοποιηθεί αλλά την παρουσίαση στο διαγωνισμό επιλογής ελληνικού τραγουδιού για το 55ο φεστιβάλ της Eurovision που θα γίνει στις 12 Μαρτίου, θα παρουσιάσει η Ρίκα Βαγιάννη και η Τζένη Μπαλατσινού. Κάτι για το οποίο πρώτο το Newsit σας είχε ενημερώσει με σχετικό άρθρο στις 4 Φεβρουαρίου!

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι ακόμα και τότε, μετά τη δημοσιοποίηση από το Newsit, κάποιοι… αμφέβαλλαν, ενώ ακόμα και άμεσα… εμπλεκόμενοι δεν γνώριζαν τίποτα! Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ενώ ακόμα και στο επίσημο site της ΕΡΤ για τη Eurovision, έγραφαν ότι ο διαγωνισμός για την επιλογή του τραγουδιού θα γίνει στις 10 Μαρτίου, πρώτα στο Newsit γράψαμε (και συγκεκριμένα με άρθρο στις 26 Ιανουαρίου) ότι ο διαγωνισμός θα γίνει στις 12 Μαρτίου.

Τελικά λοιπόν η Ρίκα Βαγιάννη και η Τζένη Μπαλατσινού θα είναι οι παρουσιάστριες και του ελληνικού διαγωνιστικού μέρους αλλά και της μετάδοσης από το Όσλο όπου θα διεξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision.

Για να μην σας αφήσουμε όμως παραπονεμένους συνεχίζουμε τις αποκαλύψεις!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit αναζητούνται επειγόντως τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής, αφού εκτός από τον γενικό διευθυντή ραδιοφωνίας Αντώνη Ανδρικάκη και το γνωστό μουσικό παραγωγό Γιώργο Κυβέλο που έχουν «κλειδώσει», κανείς άλλος δεν έχει δώσει θετική απάντηση.

Το μόνο που έχει αποφασιστεί -και μένει να πέσουν οι τελικές υπογραφές- είναι το μέρος όπου θα γίνει ο διαγωνισμός επιλογής του τραγουδιού και που αυτό είναι το Studio Alpha στα Μελίσσια. Στο στούντιο θα πρέπει να χωρέσουν γύρω στα 500 άτομα –καθήμενοι και όρθιοι- αφού η ΕΡΤ δεν θέλει να ξοδέψει πολλά χρήματα.

Για ό,τι νεότερο όμως –και ιδιαίτερα για το «θρίλερ με την Αυγουστάκη» σύντομα στο Newsit.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε