Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Βασίλης Μπεσκένης: Το σπαρακτικό αντίο από τον κουμπάρο του

Βασίλης Μπεσκένης

Ο Βασίλης Μπεσκένης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών. Όσοι τον γνώριζαν δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν είναι πια εδώ.

Το πρωί της Κυριακής (17.12.2017) η είδηση πως πέθανε ο Βασίλης Μπεσκένης έπεσε σαν “κεραυνός”. Κυρίως για εκείνους που λίγες ώρες πριν ήταν μαζί του στη βάφτιση του γιου του. Όπως ο Κωστής Κατσούδας.

Ο Βασίλης Μπεσκένης είχε βαφτίσει την κόρη του. Και το Σάββατο όλοι τους γιόρταζαν τη βάφτιση του μικρού Ηλία. Ο Κώστας Κατσούδας αποχαιρέτισε τον Βασίλη Μπεσκένη με ένα σπαρακτικό κείμενο στο Facebook.

«Σε αγαπούσα και σε αγαπώ σαν αδερφό μου»

«Τι σου είναι η ζωή, την μία μέρα σε κάνει να γελάς με τους αγαπημένους σου και την άλλη να κλαις.

Εχθές στις 12,00 βαφτίσαμε τον γιό του νονού τής κόρης μου, τον αγαπημένο μας Ηλία. Γελάσαμε, χαρήκαμε, χορέψαμε, αγκαλιαστήκαμε.

Σήμερα, στις 11,00 ο νονός της κόρης μου, ο αγαπημένος μου κουμπάρος, ο πατερούλης του Ηλία, έφυγε, έφυγε μακριά μας σε ηλικία μόλις 43 χρονών.

Αγαπημένε μου Βασίλη Μπεσκένη, ας είναι εύκολος ο δρόμος που πήρες, και να ξέρεις, ότι τόσο η βαφτισιμιά σου όσο και εγώ θα είμαστε δίπλα στον μικρό Ηλία και στην οικογένειά σου που τόσο πρόωρα τους άφησες μόνους.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ, με πόση αγάπη με χαιρέτησες εχθές, και είπαμε να βρεθούμε όλοι μαζί στην δυσκολία της βαφτιστήρας σου αύριο το πρωί, όπως και ποτέ δεν θα ξεχάσω, το δάκρυ που κύλησε από το άψυχο βλέμμα σου όταν σε είδα για τελευταία φορά στο φορείο και σου έκλεισα τα μάτια.

Σε αγαπούσα και σε αγαπώ σαν αδελφό μου. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε».

Media Τελευταίες ειδήσεις