Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βάζουν μπροστά τους «Συμμαθητές»

Βάζουν μπροστά τους «Συμμαθητές»

Ήταν από τις σειρές που κατάφερε την περυσινή σεζόν να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις, ενώ συνεχίζει και αυτό τον καιρό που ο ΑΝΤ1 την προβάλλει σε επανάληψη, να κερδίζει τους τηλεθεατές.

Παρά το ότι η πρωτότυπη αργεντίνικη σειρά «Los Graduados» στην οποία βασίστηκαν οι «Συμμαθητές» ολοκληρώθηκε σε έναν κύκλο, όπως πρώτα είχαμε γράψει στο Newsit, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να τη συνεχίσει… αλά ελληνικά, εξελίσσοντας δηλαδή τις ιστορίες των ηρώων με πρωτότυπο σενάριο.

Το σενάριο στον καινούργιο κύκλο έχει αναλάβει ο Γιώργος Φειδάς που έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, όπως τα σενάρια των σειρών «Εντιμότατοι κερατάδες» και «Singles», ενώ την περυσινή σεζόν υπέγραφε το σενάριο της σειράς «Μάνα Χ Ουρανού»! Ο έμπειρος σεναριογράφος έχει ήδη παραδώσει τα πρώτα επεισόδια στα στελέχη του ΑΝΤ1 που έχουν βάλει σκοπό να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Βέβαια υπάρχουν έτοιμα γύρω στα 15 επεισόδια με τα οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος που είναι βασισμένος στο πρωτότυπο αργεντίνικο σενάριο οπότε οι σκηνοθέτες Βασίλης Θωμόπουλος και Πάνος Κούτρας δεν έχουν κανένα λόγο να… αγχώνονται. Άλλωστε αυτές τις μέρες οι σκηνοθέτες με τα στελέχη του ΑΝΤ1 μελετούν τα σενάρια του Γιώργου Φειδά για να αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους νέους ήρωες που θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες έχουν μιλήσει με την Αθηνά Οικονομάκου, αλλά ακόμα οι συζητήσεις είναι σε πρώιμο στάδιο. Πάντως είναι σίγουρο ότι για τα καινούργια επεισόδια «έκλεισε» η Σοφία Παυλίδου που είχε εμφανιστεί και στον πρώτο κύκλο. Επίσης, επειδή δημοσιεύματα θέλουν να αποχωρεί από τους «Συμμαθητές» η Φαίδρα Δρούκα να αναφέρω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει αλλά η πολύ καλή ηθοποιός θα συνεχίσει να είναι στο καστ της σειράς. Από την άλλη το τι θα γίνει με τον Παύλο Χαϊκάλη θα εξαρτηθεί από την… πολιτική του καριέρα, καθώς αν δεν συνεχίσει να είναι υπουργός δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη σειρά! Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν οι «Συμμαθητές» να επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα στον Οκτώβριο και να συνεχίζουν να κρατούν καθημερινά καλή συντροφιά στους τηλεθεατές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε