Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βάζουν ξανά στον… πάγο το “Your Face Sounds Familiar”

Βάζουν ξανά στον… πάγο το “Your Face Sounds Familiar”

Φαίνεται ότι δεν είναι το… τυχερό του να βγει στον αέρα. Εκτός όμως αν τελικά οι συνεχείς αναβολές είναι για το καλό… των τηλεθεατών! Ο λόγος για τον τρίτο κύκλο του… talent show, του “Your Face Sounds Familiar”, που αρχικά ο ΑΝΤ1 προγραμμάτιζε να βγάλει στον αέρα την περυσινή σεζόν.

Τα οικονομικά δεδομένα όμως με τη σημαντική μείωση των διαφημιστικών εσόδων έκαναν τα στελέχη του σταθμού να “παγώσουν” την παραγωγή του με σκοπό να το βγάλουν στις αρχές της ερχόμενης σεζόν, τον Οκτώβριο.

Κάτι όμως που δεν πρόκειται να γίνει αφού τα διαφημιστικά έσοδα παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα, ενώ η ρευστή κατάσταση στην πολιτική σκηνή και το ενδεχόμενο διενέργειας εκλογών δεν επιτρέπει την προετοιμασία του συγκεκριμένου project. Έτσι τα στελέχη του ΑΝΤ1 “πάγωσαν” ξανά την προετοιμασία του και θα το βάλουν ξανά στο τραπέζι τον Σεπτέμβριο -ελπίζοντας βέβαια ότι θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα τους επιτρέψει να ξεκινήσουν την προετοιμασία του- με σκοπό να το βγάλουν στον αέρα πριν από τα Χριστούγεννα.

Σε αντίθετη περίπτωση, που θα εξακολουθούν δηλαδή οι ίδιες συνθήκες με την τωρινή περίοδο, το “πάγωμα” θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα…! Πάντως με δεδομένο ότι η παραγωγή ήταν ολίγο… φτηνιάρικη από άποψη αισθητικής, ίσως το “πάγωμα” να μην είναι τόσο δυσάρεστη είδηση, λαμβάνοντας υπόψη ότι με τις δυσκολότερες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν μάλλον θα φτάναμε στο σημείο να λέμε “Your Show Sounds… so and so”…! Καλύτερα λοιπόν αυτό στον πάγο, παρά να… παγώνουμε οι τηλεθεατές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε