Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βάζουν στον… πάγο την εκπομπή του Γιάννη Ζουγανέλη

Βάζουν στον… πάγο την εκπομπή του Γιάννη Ζουγανέλη

Είναι από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες και έχει σημειώσει πετυχημένη πορεία και στην τηλεόραση, ως ηθοποιός αλλά και παρουσιαστής.

Τη φετινή σεζόν ο Γιάννης Ζουγανέλης επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού “Hot Seat”στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, μετά από δηλώσεις και του ίδιου φαίνεται ότι το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν μία ακόμα εκπομπή με τον Ζουγανέλη. Όπως είπε σε συνέντευξή του έχει κάνει επαφές με τα στελέχη του σταθμού για να παρουσιάσει μία καινούργια σατιρική εκπομπή με πολύ τραγούδι, μουσική και καλεσμένους.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου λόγω του θολού τηλεοπτικού τοπίου η εκπομπή αυτή μπαίνει προς το παρόν… στον πάγο. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο δεν αφήνουν τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών να κάνουν… μεγαλεπήβολα σχέδια για την καινούργια σεζόν και σκοπεύουν να πάνε… συντηρητικά, έως ότου τουλάχιστον ξεκαθαρίσει το τοπίο και με την ελπίδα ότι θα υπάρξει αύξηση στη διαφημιστική αφορά.

Έτσι οι συζητήσεις και η προετοιμασία της συγκεκριμένης εκπομπής “πάγωσε” ενώ ότι ο ΣΚΑΪ έχει κερδίσει αυτή την περίοδο άνοδο στις τηλεθεάσεις του λόγω της επικαιρότητας, ίσως κρίνει και τις εξελίξεις στο σταθμό για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν με το κανάλι του Φαλήρου να ποντάρει ακόμα περισσότερο στην ενημέρωση.

Βέβαια θεωρείται σίγουρο ότι το “Hot Seat” θα είναι στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και την επόμενη σεζόν αλλά οι συζητήσεις με τον παρουσιαστή του Γιάννη Ζουγανέλη για να βρεθεί και σε άλλη εκπομπή θα γίνει τους επόμενους μήνες και αυτή θα βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2016, αν και εφόσον βέβαια οι συνθήκες το επιτρέψουν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε