Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Βάζουν τέλος στα ρεκόρ του MEGA

Το ότι ακόμα και η τηλεόραση διανύει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της είναι γνωστό. Η μείωση της διαφημιστικής πίτας έχει αναγκάσει τα τηλεοπτικά κανάλια να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους, τα «θέλω» τους και τα «μπορώ» τους.

Κι όπως φαίνεται οι καιροί είναι δύσκολοι ακόμα και για τα… ρεκόρ! Το «Guinness World Records Show» που προβλήθηκε για δεύτερη χρονιά από το MEGA φαίνεται πως δεν θα πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων έβαλαν κάτω τα έξοδα, έλεγξαν τα έσοδα και τις τηλεθεάσεις και συμπέραναν ότι το πρόγραμμα δεν ήταν τόσο κερδοφόρο.

Προς το παρόν λοιπόν ο τρίτος κύκλος της εκπομπής είναι στο «πορτοκαλί» και τελικά ο σηματοδότης θα πάει στο κόκκινο απαγορεύοντάς στους κατόχους των ρεκόρ την είσοδό τους στο τηλεοπτικό τοπίο.

 
Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο φετινός κύκλος της εκπομπής ήταν αρκετά ενδιαφέρων με τους παρουσιαστές του Γιώργο Λιανό, Λορέντζο Καριέρε και Κώστα Φραγκολιά να δίνουν κι άλλη διάσταση στην παρουσίασή του. Οι τηλεθεατές όμως, δεν ανταποκρίθηκαν όπως περίμεναν στη Μεσογείων και έτσι η εκπομπή θα μας αποχαιρετήσει. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μέσα στο επόμενο διάστημα αλλά μάλλον είναι δύσκολο το «Guinness World Records Show» να σωθεί!

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε