Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βγάζουν τον Αρναούτογλου… στο δρόμο!

Βγάζουν τον Αρναούτογλου… στο δρόμο!

Τη «Φάρμα» περίμενε, αλλά θα βρεθεί… στο δρόμο! Ενώ ίσως όμως κάποιοι παρουσιαστές να δυσαρεστούνταν αν τους… ξεσπίτωναν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φαίνεται ότι ήθελε να βγει ξανά στο δρόμο, όπως με τα οδοιπορικά που έκανε παλαιότερα και περνούσε καλά και αυτός και οι τηλεθεατές…

Μιας και λοιπόν η συμφωνία με τον ΑΝΤ1 αφορά δύο εκπομπές τη σεζόν και για να μην τον έχουν να κάθεται, αποφάσισαν από κοινού και σχεδίασαν μία εκπομπή και μάλιστα για να είναι μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι. Η συνεργασία τους μέσα από την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» μπορεί να μην… έψησε τους τηλεθεατές, αλλά οι δυο τους πέρασαν καλά, οπότε είπαν να «μαγειρέψουν» ξανά κάτι παρεούλα, αλλά χωρίς να… εγκλωβίζονται σε κάποιο στούντιο.
Έτσι λοιπόν με την καινούργια εκπομπή τους ο Άρνι κι ο Μποτρίνι θα είναι… on the road τριγυρίζοντας σε μέρη της πρωτεύουσας που θεωρούν ότι πρέπει να γνωρίσουν οι τηλεθεατές. Ο «χάρτης» τους όμως δεν θα περιέχει αξιοθέατα και μνημεία, αλλά «γαστρονομικές γωνιές» της πόλης που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου και που αξίζει να τις γνωρίσουν περισσότεροι…! Οι δυο τους λοιπόν θα πηγαίνουν εκεί και θα ανταλλάσσουν απόψεις και μεταξύ τους αλλά και με τον κόσμο για τους γαστρονομικούς… θησαυρούς! Η εκπομπή είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Μαΐου και να προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε