Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Βίκυ Χατζηβασιλείου εναντίον Ευγενίας Μανωλίδου

EUROKINISSI
Της έστειλε… πακέτο γεμάτο καρφιά!

Νέα κόντρα φαίνεται ότι ξέσπασε εν μέσω θέρους στο τηλεοπτικό τοπίο. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real News» η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά για την Ευγενία Μανωλίδου στέλνοντας ένα… πακέτο γεμάτο καρφιά.
 
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε πακέτο» ούτε λίγο ούτε πολύ λέει στη συνέντευξή της ότι η παρουσιάστρια του «Master Chef» έχασε το μέτρο. Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση για τις «επιθέσεις» που έχει δεχτεί η Μανωλίδου, η Χατζηβασιλείου λέει πως «η υπερβολή, όταν γίνεται επιλογή, επισύρει κι αντίστοιχη αντίδραση. Γενικά δεν πρέπει να ξεχνάμε το μέτρο».
 
Αλλά η Χατζηβασιλείου δεν σταματά εκεί και όλο νόημα προσθέτει πως «εάν ο στόχος της (Μανωλίδου) είναι συνεχώς να προκαλεί για να προβάλλεται, τον πέτυχε. Κάποιοι υποστηρίζουν πως any publicity is good publicity. Εγώ δεν το υποστηρίζω».
 
Το αν η μαέστρος θα απαντήσει στα… καρφιά της αθλήτριας φουντώνοντας ακόμα περισσότερο την κόντρα, κανείς δεν το γνωρίζει. Πάντως, την επόμενη τηλεοπτική χρονιά οι εκπομπές τους έστω και για μία φορά τη βδομάδα, μάλλον θα βρεθούν αντιμέτωπες. Και σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποια θα… μαγειρέψει καλύτερα στις τηλεθεάσεις και ποια θα… φάει πακέτο απογοήτευσης!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε