Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Voice: Μια χώρα… χιλιάδες φωνές!

Voice: Μια χώρα… χιλιάδες φωνές!

Ο πρώτος κύκλος του «Voice» κέρδισε τους τηλεθεατές και για αυτό το talent show σημείωσε και στη χώρα μας υψηλές τηλεθεάσεις.

Πολύ λογικά λοιπόν στον ΑΝΤ1 σκέφτηκαν να συμπεριλάβουν στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν το δεύτερο κύκλο του.

Αν και τα τελευταία χρόνια πολλοί τηλεθεατές, αλλά και αρκετοί που έχουν καλή φωνή είχαν χάσει την… εμπιστοσύνη τους στα talent shows, το «Voice» τους κέρδισε ξανά! Αποτέλεσμα; Χιλιάδες αιτήσεις υποψηφίων που διεκδικούν μία από τις θέσεις στο talent show με σκοπό να είναι η επόμενη «Φωνή» της Ελλάδας. Κι όταν λέω χιλιάδες, το εννοώ, αφού όπως φαίνεται το «Voice» έσπασε κάθε ρεκόρ αιτήσεων στη χώρα μας, αποδεικνύοντας ότι είναι χιλιάδες αυτοί που πιστεύουν ότι έχουν καλή φωνή και θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι. Μια χώρα… χιλιάδες φωνές λοιπόν και ο δύσκολος ρόλος είναι τώρα στην ομάδα παραγωγής της εκπομπής που ξεκίνησε την προηγούμενη βδομάδα τη διαδικασία της προ-επιλογής, του pro casting, για να βρεθούν αυτοί που θα προσπαθήσουν να κάνουν έστω και έναν από τους coaches να γυρίσει την καρέκλα του.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα και η πρώτη φάση τους θα ολοκληρωθεί αυτή την Παρασκευή με τους υπεύθυνους της παραγωγής να βλέπουν, αλλά και να ακούνε εκατοντάδες υποψήφιους να τραγουδούν.

Η επόμενη φάση των pro casting θα γίνει στα τέλη Αυγούστου, ενώ είναι προγραμματισμένο όσοι επιλεγούν από αυτά να είναι στα γυρίσματα των blind auditions, εκεί που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τουλάχιστον έναν από τους 4 coaches. Βέβαια ο ΑΝΤ1 ποντάρει πολύ και στο δεύτερο κύκλο του και για αυτό μπορεί η προβολή του να ξεκινήσει στο τέλος της χρονιάς, ελπίζοντας ότι θα σημειώσει και πάλι υψηλές τηλεθεάσεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε