Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βρήκε μέρα και… τρούπωσε ο TOP CHEF

Με ποιους θα τα βάλει η Μπουλέ

Ανάγκα και θεοί πείθονται ή χαμηλών τηλεθεάσεων και κανάλια πείθονται. Μετά λοιπόν τις… άνοστες τηλεθεάσεις που έφερε ο TOP CHEF, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να αλλάξουν μέρα προβολής του cooking show τους και από το Σάββατο να μετακομίσει κάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ.

Έτσι, αυτήν την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου η Νάντια Μπουλέ θα τα βάλει με τη «Ζωή της άλλης» και τη «Γενιά των 592 ευρώ» που θα προβάλλονται την ίδια ώρα στο MEGA. Απέναντι όμως είναι και ο «Big Brother» και ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» που προβάλλει ο ALPHA. Άντε να δούμε λοιπόν αν ο TOP CHEF δει την… κορυφή ή άλλους εφιάλτες!

Για να λέμε πάντως και της εκπομπής το δίκιο, πρόκειται για μία καλογυρισμένη εκπομπή με αξιόλογους κριτές και παρουσιάστρια. Οπότε ήταν άδικο να… καίγεται από τον ανταγωνισμό, ιδιαίτερα από το τηλεπαιχνίδι «Money Drop» με το Γρηγόρη Αρναούτογλου που δεν δίνει μόνο ευρωπουλάκια αλλά –δίκαια- μαζεύει μεγάλες τηλεθεάσεις.

Το ερώτημα όμως είναι τι θα κάνει ο ΑΝΤ1 όταν έχει Europa League. Θα αναβάλει το cooking show για τον αγώνα και θα το προβάλλει άλλη μέρα;

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα αφού αγωνιστική υπάρχει στις 2 και στις 16 Δεκεμβίου, οπότε αυτές τις δύο βδομάδες δεν θα μεταδοθεί ο TOP CHEF.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε